Home Te Koop Appartement 3990 Peer
Harmonieplein 5-bus-9
Kaart

Harmonieplein 5-bus-9

3990 Peer Appartement Te Koop
161 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een hoogrendementsbelegging op het vastgoedmarkt? Ontdek dit ruime, lichtovergoten appartement gunstig gelegen aan de rand van het centrum van Peer. Dit appartement bevindt zich op de tweede en derde verdieping en heeft een oppervlakte van maar liefst 161 vierkante meter.

U geniet van alle comfort, inclusief een ondergrondse parkeerplaats en een kelderberging. Het appartement wordt gekenmerkt door zijn EPC-label A, wat betekent dat het uiterst energiezuinig is. Het huidige bewoner van het appartement wenst hier te blijven wonen onder een levenslang huurcontract, wat voor u een gegarandeerde inkomstenbron betekent.

Bij het binnenkomen door de ruime hal vindt u een apart toilet en heeft u toegang tot de lichtrijke woonkamer met grote ramen. De volledig uitgeruste keuken grenst aan de woonkamer en heeft een aparte opslagruimte. Een schuifraam leidt naar een overdekt terras. Verder zijn er twee royale slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.

Een extra troef is de zolderruimte die het hele appartement beslaat en via een trap in de gemeenschappelijke hal bereikbaar is. Deze ruimte heeft ramen en allerlei voorzieningen, wat tal van mogelijkheden biedt.

Het appartement beschikt over aardgasverwarming, PVC-ramen met dubbele beglazing, een lift, en de elektriciteit is conform. Bent u op zoek naar een investering? Neem dan contact met ons op voor een rondleiding. Wij helpen u graag verder met uw vragen en begeleiden u ook bij de verkoop van uw huidige woning. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 011 39 90 50 of info@jansenrealestate.be.

* * *

Harmonieplein 5-bus-9 - 3990 Peer - OPBRENGSTEIGENDOM OP DE RAND VAN HET CENTRUM VAN PEER!

Dit zeer ruime appartement met veel lichtinval is rustig en gunstig gelegen op de rand van het centrum van Peer op de 2de en 3de verdieping met een oppervlakte van maar lieft 161m². Ondergrondse autostaanplaats en kelderberging aanwezig. Alle comfort voorhanden met een EPC label A. De huidige bewoonster van het appartement wenst zelf verder te huren via een levenslang huurcontract.

De indeling is als volgt:
Zeer ruime inkomhal met apart toilet en toegang tot de lichtrijke leefruimte voorzien van grote raampartijen. De volledig geïnstalleerde keuken is naast deze leefruimte gelegen en heeft een aparte berging naastliggend. Het overdekte terras is door middel van een schuifraam in de leefruimte te betreden. Via de nachthal komen we uit op 2 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een inloopdouche en dubblele lavabo.

Een volledige zolderruimte over het gehele appartement is te bereiken via een trap in de gemeenschappelijke hal. Deze extra ruimte is voorzien van ramen en technieken. Tal van mogelijkheden.

Verwarming op aardgas - PVC ramen met dubbele beglazing - lift aanwezig - parkeerplaats en kelderberging inbegrepen - Zeer gunstig EPC (Label A) - Elektriciteit conform!
Op zoek naar een investering? Laat ons iets weten op 011 39 90 50 of info@jansenrealestate.be. Wij geven je graag een rondleiding. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Kadastraal Inkomen
€ 959
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2011
Bewoonbare oppervlakte
161 m2
Referentie
A2VM5N6Z4ZNF
Makelaar Code
5842732
EPC Waarde
94 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Feb 2024
€335.000 / Jansen Real Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com