Kaart

3910 Pelt Appartement Te Koop
219 m² wonen
3 slaapkamers

Beleef het ultieme woninggenot in dit verbluffend mooie appartement in Pelt, voorzien van een panoramisch uitzicht en drie ruime slaapkamers. Deze uitzonderlijke woning is vlot bereikbaar via omliggende verbindingswegen, waardoor je binnen een half uur in Eindhoven, Mol of Lommel kan zijn en slechts 20 minuten verwijderd bent van Leopoldsburg.

Het charmante Pelt ligt te midden van prachtige landelijke gebieden, perfect voor pittoreske fiets- of wandeltochten. Hier vinden muziekliefhebbers hun geluk dankzij het jaarlijkse Europees Muziekfestival voor de jeugd, terwijl het lokale cultuurcentrum allerlei voorstellingen en concerten organiseert. Befaamd om haar gastvrijheid, is Pelt een fantastische plek om te wonen.

Stap binnen in het stijlvolle appartement waar elegantie en functionaliteit elkaar ontmoeten. De ruime inkomhal, uitgerust met een gastentoilet en vestiaire, geeft je direct een gevoel van grandeur. Het natuurlijke licht baadt de uniek gevormde woon- en eetkamer, wat het aangrenzende, volledig uitgeruste keuken extra belicht. Verder draagt het riante hoekterras van maar liefst 39m2 bij aan het adembenemende uitzicht dat het appartement jou biedt. Ontspan hier het hele jaar door dankzij de glazen wanden.

Daarnaast beschikt de woning over drie riante slaapkamers, waarvan één perfect als bureau ingericht kan worden. Twee badkamers, beide voorzien van een inloopdouche en waarbij de ene een dubbele wastafel heeft en de andere een enkele, verzekeren jouw dagelijkse comfort. De aanwezige berging/technische ruimte biedt ruim voldoende opslagmogelijkheden. Toevoegen aan deze luxe zijn de hoogwaardige afwerkingen door het gehele appartement, wat zorgt voor een stijlvolle, duurzame woonomgeving.

De woning is voorzien van twee parkeerplaatsen, waarvan één een garagebox is. Deze zijn inclusief bij de aankoop van het appartement. Het instapklare appartement is niet alleen energiezuinig, maar biedt de perfecte combinatie van luxe, ruimte en comfort in een panoramisch jasje. Maak hier je droom werkelijkheid!

* * *

Prachtig appartement met panoramisch uitzicht en 3 slaapkamers
Ligging: Dit prachtige appartement is gelegen in Pelt. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn vlot bereikbaar. Zo bent u op 30 minuten van Eindhoven, 20 minuten van Leopoldsburg, 30 minuten van Mol en 10 minuten van Lommel. Pelt is een landelijke gemeente die zich uitstekend leent voor mooie fiets- of wandeltochten. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het jaarlijkse Europees Muziekfestival voor de jeugd en in het cultuurcentrum van Pelt kan u tal van verschillende voorstellingen en concerten bijwonen. De gemeente Pelt staat bekend voor haar gastvrijheid, kortom het is er heerlijk wonen.
Indeling: inkomhal, toilet, vestiaire, woon- en eetkamer, keuken, terras, slaapkamer 1, slaapkamer 2, bureau, badkamer 1, badkamer 2, berging.
Beschrijving: Welkom in dit buitengewone appartement waar elegantie en functionaliteit samenkomen. Bij het betreden van de ruime inkomhal ervaart u meteen de klasse van de woning, de inkomhal is voorzien van een gastentoilet en een handige vestiaire. De woon- en eetkamer, geaccentueerd door de atypische vorm van het appartement, wordt doordrenkt met een overvloed aan natuurlijk licht. Grenzend aan deze ruimte bevindt zich een volledig geïnstalleerde keuken. Het hoekterras van maar liefst 39m2 groot, biedt een panoramisch uitzicht op de buurt. Dankzij de glazen wanden is dit terras het hele jaar door een ideale plek om te ontspannen. Het appartement beschikt over 3 ruime slaapkamers, waarvan één eenvoudig kan worden ingericht als een bureau. Tevens zijn er ook twee badkamers aanwezig, de eerste badkamer is uitgerust met een inloopdouche en dubbele wastafel terwijl de tweede badkamer beschikt over een enkele wastafel en een inloopdouche. Een grote berging/technische ruimte biedt voldoende ruimte voor al uw opslagbehoeften. Het gehele appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een stijlvolle en duurzame leefomgeving. In de ondergrondse parkeergarage is er zowel een garagebox als een autostaanplaats aanwezig, dewelke bij het appartement inbegrepen zijn. Het appartement biedt een combinatie van luxe, ruimte en comfort.
Bijzonderheden:
- Terras met panoramisch uitzicht
- Instapklaar
- Twee parkeerplaatsen (waarvan één garagebox)
- Energiezuinig

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 795.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Bewoonbare oppervlakte
219 m2
Referentie
-WPSE36BFYSS
Makelaar Code
120604
EPC Waarde
75 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
28 Jan 2024
€795.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com