Kaart

Smidse 3-3

3910 Pelt Appartement Te Koop
100 m² wonen
2 slaapkamers

Smidse 3-3 - 3910 Pelt - Omschrijving Volledig instapklaar appartement te koop! Volledig instapklaar appartement te koop!

Dit aangenaam en zeer rustig gelegen appartement in de residentie Herentpoort wordt verkocht. Dit appartement (verkoop onder registratierechten) is volledig instapklaar afgewerkt.

Via de inkomhal is er toegang naar een lichtrijke en ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een combi-oven, een 4-pits inductievuur, koelkast, vaatwasser en spoelbak. Quasi alle toestellen zijn van het merk Siemens.
Aansluitend op deze leefruimte is een zuidwestgericht terras van 12m², afgewerkt met tegels en een screen voor extreme hitte op te vangen.
Verder vinden we naast de keuken ook een bergruimte voor de diepvries, wasmachine en droogkast te plaatsen. Vervolgens vinden we nog twee aangename slaapkamers terug en een apart toilet voorzien van eigen lavabo.
In de badkamer is er opnieuw aan alles gedacht. Hier is zowel een bad als douche aanwezig en lavabo. Deze werd mooi volledig voorzien van wandtegels. De vloertegel is doorheen het appartement doorgetrokken en overal werd vloerverwarming voorzien.

Het appartement heeft nog extra troeven door de aanwezigheid van rolluiken (een deel te bedienen met app), een screen, vliegenramen en een volledige recente inrichting. Het appartement is voorzien van vloerverwarming en heeft een E-peil van 45!

Verder is er nog een ruime ondergrondse parkeerplaats alsook een aansluitende kelderberging. Uiteraard is de residentie voorzien van een lift voor alle gemakken en comfort die ook tot in de kelder komt.

Wenst u dit volledig instapklare appartement te bezichtigen?
Contacteer ons snel op 011 55 64 00 of info@vastgoedfransen.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 319.500
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
I9MNHSUVFWWQ
Makelaar Code
6785007
EPC Certificaat
EPB-verslag
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€319.500 / Vastgoed Fransen & Co
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com