Kaart

4122 Plainevaux Appartement Te Koop
124 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek je droomappartement in de schitterende Residenties van het Park, gelegen in het hart van Neupré. Dit gloednieuwe appartement nestelt zich op de eerste verdieping en biedt een oase van luxe en comfort.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een stijlvolle inkomhal met vestiaire, die leidt naar een ruimtelijke woonkamer. De open keuken vormt de perfecte plek om je culinaire vaardigheden naar hartenlust te ontplooien, terwijl een aparte wasruimte praktische extra ruimte biedt.

Het appartement beschikt over twee royale slaapkamers, waarvan één is uitgerust met een inloopkast. Een elegant ingerichte badkamer completeert het nachtgedeelte van dit mooie appartement.

Maak optimaal gebruik van de grote, om te bouwen zolder. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt of een derde slaapkamer wilt creëren, de opties zijn eindeloos! Bovendien zal je verheugd zijn over de hoogwaardige afwerkingen die in elke hoek van dit appartement te vinden zijn.

Vanaf je prachtige terras, ideaal gepositioneerd voor optimale zoninval, geniet je van rustige momenten. En met twee parkeerplaatsen in het park, hoef je je nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek.

Vergeet ook niet dat de prijs vast is en de levering wordt verwacht in maart 2025. Mis deze kans niet om je thuis te maken in dit verbluffend mooie Neupré-appartement!

* * *

Vraag 1: Waar is dit appartement gelegen?
Antwoord 1: Dit appartement is gelegen in het centrum van Neupré, deel uitmakend van de Résidences du Parc.

Vraag 2: Hoeveel slaapkamers bevat het appartement en wat zijn hun eigenschappen?
Antwoord 2: Het appartement heeft twee ruime slaapkamers, waarvan één beschikt over een dressing. Er is ook de mogelijkheid om een derde slaapkamer in te richten.

Vraag 3: Wat zijn de kenmerken van de leefruimte in het appartement?
Antwoord 3: De leefruimte bestaat uit een grote open ruimte met een geïntegreerde keuken, een entreehal met vestiaire en een wasruimte.

Vraag 4: Welke buitenfaciliteiten zijn er voor dit appartement?
Antwoord 4: Het appartement beschikt over een prachtig terras dat ideaal gepositioneerd is voor maximale zonblootstelling en het heeft twee parkeerplaatsen in het park.

Vraag 5: Wanneer wordt het appartement geleverd en wat is de prijs?
Antwoord 5: Het appartement zal klaar zijn voor levering in maart 2025. De prijs is vastgesteld en op aanvraag.

* * *

Magnifique appartement neuf au premier étage des Résidences du Parc au centre de Neupré. Cet appartement est composé d'un hall d'entrée avec partie vestiaire, d'une grande pièce à vivre avec cuisine ouverte et d'une buanderie. La partie nuit, quant à elle, se compose de 2 chambres spacieuses dont une avec dressing et d'une salle de bain. Grand grenier aménageable. Possibilité d'aménagement en 3 chambres. Finitions haut de gamme. Belle terrasse idéalement exposée. 2 Emplacements de parking disponible au coeur du parc. Prix fixe. Livraison prévue mars 2025.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 421.600
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
124 m2
Referentie
8W0-2V4WM-4Y
Makelaar Code
2172
Prijs Geschiedenis
07 Feb 2024
€421.600 / COSY Immobilier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com