Kaart

4122 Plainevaux Appartement Te Koop
124 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige, gloednieuwe appartement op de eerste verdieping van het Residenties van het Park complex in het hart van Neupré. Dit appartement belichaamt een verfijnde levensstijl met zijn ruime open concept woonruimte en state-of-the-art keuken. Bij binnenkomst verwelkomt de hal met garderobe u, gevolgd door de grote woonruimte en een bijkeuken voor al uw huishoudelijke behoeften.

Het nachtgedeelte bevat twee ruime slaapkamers, waarvan er één is uitgerust met een modieuze dressing. Er is ook een badkamer die ontworpen is met aandacht voor comfort en stijl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om het appartement te herindelen tot drie slaapkamers om uw individuele behoeften te weerspiegelen. Een royale zolder biedt aanvullende opslagruimte of kan worden aangepast voor extra leefruimte.

Geniet van de prachtig belichte terras; de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de sereniteit van uw omgeving. Inclusief in dit aanbod zijn twee parkeerplaatsen in het park. Dit appartement biedt topklasse afwerking en verfijning die zeker zal imponeren.

Het gebouw staat gepland voor oplevering in maart 2025. Het appartement wordt aangeboden tegen een vaste prijs. Mis deze kans niet om het huis van uw dromen te bezitten in het pittoreske Neupré.

* * *

Magnifique appartement neuf au premier étage des Résidences du Parc au centre de Neupré. Cet appartement est composé d'un hall d'entrée avec partie vestiaire, d'une grande pièce à vivre avec cuisine ouverte et d'une buanderie. La partie nuit, quant à elle, se compose de 2 chambres spacieuses dont une avec dressing et d'une salle de bain. Grand grenier aménageable. Possibilité d'aménagement en 3 chambres. Finitions haut de gamme. Belle terrasse idéalement exposée. 2 Emplacements de parking disponible au coeur du parc. Prix fixe. Livraison prévue mars 2025.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 421.600
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
124 m2
Referentie
R9RN9WYCST7G
Makelaar Code
2171
Prijs Geschiedenis
07 Feb 2024
€421.600 / COSY Immobilier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com