Kaart

4122 Plainevaux Appartement Te Koop
134 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit schitterende, gloednieuwe appartement op het gelijkvloers van de Residenties van het Park, in het hartje van Neupré. Dit verblijf nodigt u uit met een inkomhal, compleet met vestiaire-sectie. Verder is er een royale woonruimte met open keuken en een praktische wasruimte.

Het slaapgedeelte bestaat uit twee ruime slaapkamers, waarvan één met dressing. Er is ook een badkamer aanwezig. Desgewenst kan je er zelfs voor kiezen om een derde slaapkamer in te richten. Het toppunt van luxe? De hoogwaardige afwerking.

Buiten kan je heerlijk genieten van een prachtige terras en tuin die ideaal zijn georiënteerd om de meeste zon te vangen. Bovendien zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar midden in het park. De prijs staat vast en de verwachte levering is gepland voor maart 2025. Met andere woorden, dit is een onmisbare kans voor iedereen die houdt van comfort en rust in een groene omgeving.

* * *

Magnifique appartement neuf au rez-de-chaussée des Résidences du Parc au centre de Neupré. Cet appartement est composé d'un hall d'entrée avec partie vestiaire, d'une grande pièce à vivre avec cuisine ouverte et d'une buanderie. La partie nuit, quant à elle, se compose de 2 chambres spacieuses dont une avec dressing et d'une salle de bain. Possibilité d'aménagement en 3 chambres. Finitions haut de gamme. Belle terrasse et jardin idéalement exposés. 2 Emplacements de parking disponible au coeur du parc. Prix fixe. Livraison prévue mars 2025.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 442.200
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
134 m2
Referentie
CF36KRT4L-9O
Makelaar Code
2170
Prijs Geschiedenis
07 Feb 2024
€442.200 / COSY Immobilier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com