Kaart

4122 Plainevaux Appartement Te Koop
124 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit schitterende, gloednieuwe appartement op de eerste verdieping van de prestigieuze Résidences du Parc in het centrum van Neupré. Dit appartement straalt luxe en comfort uit, met een inkomhal voorzien van een vestiaire, een royale leefruimte met open keuken en een praktische bijkeuken.

Zzz... Al even verleidelijk is het slaapgedeelte dat bestaat uit twee ruime slaapkamers, waarvan één met een dressing, en een stijlvolle badkamer. Daarnaast beschikt het appartement over een groot, inrichtbaar zoldergedeelte dat eventueel opgedeeld kan worden in een derde slaapkamer. De afwerking van dit appartement is hoogwaardig.

Het appartement heeft een prachtig terras met ideale zonligging waar u volop kunt genieten van de rust en het groen. Er zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar midden in het park. Het appartement wordt aangeboden tegen een vaste prijs en de oplevering is gepland in maart 2025. Mis deze unieke kans niet om te wonen in een droomomgeving.

* * *

Magnifique appartement neuf au premier étage des Résidences du Parc au centre de Neupré. Cet appartement est composé d'un hall d'entrée avec partie vestiaire, d'une grande pièce à vivre avec cuisine ouverte et d'une buanderie. La partie nuit, quant à elle, se compose de 2 chambres spacieuses dont une avec dressing et d'une salle de bain. Grand grenier aménageable. Possibilité d'aménagement en 3 chambres. Finitions haut de gamme. Belle terrasse idéalement exposée. 2 Emplacements de parking disponible au coeur du parc. Prix fixe. Livraison prévue mars 2025.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 421.600
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
124 m2
Referentie
LK5I2V238627
Makelaar Code
2164
Prijs Geschiedenis
07 Feb 2024
€421.600 / COSY Immobilier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com