Kaart

4122 Plainevaux Appartement Te Koop
124 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige nieuwe appartement op de eerste verdieping van de Résidences du Parc in het centrum van Neupré. Je stapt binnen via een ruime hal met een garderobegedeelte dat leidt naar een grote woonkamer met open keuken en een aparte wasruimte. Voor je nachtelijke comfort zijn er twee ruime slaapkamers, waarvan één met dressing, en een badkamer beschikbaar. Het appartement biedt zelfs de mogelijkheid voor een derde slaapkamer en er is een flinke zolder die je nog verder kan inrichten. Het geheel is afgewerkt met hoogwaardige materialen.

De mooi gelegen terras is een echte troef en biedt een zalige plek om te ontspannen. Daarnaast zijn er ook twee parkeerplaatsen beschikbaar in het hart van het park. De prijs is vastgesteld en het appartement zal naar verwachting worden opgeleverd in maart 2025.

* * *

Magnifique appartement neuf au premier étage des Résidences du Parc au centre de Neupré. Cet appartement est composé d'un hall d'entrée avec partie vestiaire, d'une grande pièce à vivre avec cuisine ouverte et d'une buanderie. La partie nuit, quant à elle, se compose de 2 chambres spacieuses dont une avec dressing et d'une salle de bain. Grand grenier aménageable. Possibilité d'aménagement en 3 chambres. Finitions haut de gamme. Belle terrasse idéalement exposée. 2 Emplacements de parking disponible au coeur du parc. Prix fixe. Livraison prévue mars 2025.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 421.600
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
124 m2
Referentie
U90PXDF6F8-E
Makelaar Code
2163
Prijs Geschiedenis
07 Feb 2024
€421.600 / COSY Immobilier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com