Kaart

4122 Plainevaux Appartement Te Koop
131 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige nieuwe gelijkvloerse appartement in de Residenties van het Park, gelegen in hartje Neupré. Het appartement beschikt over een inkomhal met kleedruimte, een grote leefruimte met open keuken en een bijkeuken. Voor de nachtbrakers heb je twee ruime slaapkamers waarvan één voorzien is van een dressing en een badkamer. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om het appartement om te vormen tot een drie-slaapkamer variant. De afwerking is van hoge kwaliteit.

Bovendien kun je heerlijk ontspannen op het mooi aangelegde terras en in de tuin die ideaal georiënteerd zijn. Er zijn ook twee parkeerplaatsen beschikbaar midden in het park. De prijs is vast en de oplevering is gepland voor maart 2025. Ontdek het comfort en de luxe van dit bijzondere appartement in Neupré.

* * *

Magnifique appartement neuf au rez-de-chaussée des Résidences du Parc au centre de Neupré. Cet appartement est composé d'un hall d'entrée avec partie vestiaire, d'une grande pièce à vivre avec cuisine ouverte et d'une buanderie. La partie nuit, quant à elle, se compose de 2 chambres spacieuses dont une avec dressing et d'une salle de bain. Possibilité d'aménagement en 3 chambres. Finitions haut de gamme. Belle terrasse et jardin idéalement exposés. 2 Emplacements de parking disponible au coeur du parc. Prix fixe. Livraison prévue mars 2025.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 432.300
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
131 m2
Referentie
0SVC4J12K9UN
Makelaar Code
2161
Prijs Geschiedenis
07 Feb 2024
€432.300 / COSY Immobilier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com