Kaart

2275 Poederlee Appartement
113 m² wonen
3 slaapkamers
€310.000

Er zijn nog slechts 2 prachtige nieuwbouw BEN appartementen beschikbaar in het centrum van Poederlee. Mis deze kans niet en geniet nog van het 6% BTW tarief. De locatie is een absolute troef, met een vlotte bereikbaarheid naar Herentals en de autostrade.

Deze residentie bestaat uit 29 unieke BEN appartementen en variëren in grootte van 76 tot 139 m², allen voorzien van zuidgerichte terrassen variërend van 9 tot 75 m². Of je nu kiest voor een appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers, elk appartement biedt de luxe van een eigen terras of tuintje.

De appartementen schitteren in hun originele en speelse architectuur met houten accenten. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium profielen, sommige met screens aan de achterkant van het gebouw. Ze zijn allemaal uitgerust met vloerverwarming en zonnepanelen.

Dankzij het lage E-peil van minder dan 20, kun je de eerste 5 jaar profiteren van een volledige vrijstelling op de onroerende voorheffing. De appartementen hebben kwalitatieve keukens en ruime badkamers. Zowel ondergrondse als bovengrondse parkeerplaatsen, inclusief 2 laadpalen, en ondergrondse bergingen zijn beschikbaar.

Bij aankoop van een appartement is de aanschaf van een ondergrondse parkeerplaats verplicht. Alle appartementen zijn volledig instapklaar en de betaling is bij akte.

Neem nu contact met ons op voor een bezoek ter plaatse via 014/70.51.58 of via info@heylenvastgoed.be. Deze appartementen in het hart van Poederlee wachten op hun nieuwe bewoners.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

NOG 2 APPARTEMENTEN TE KOOP! Geniet nu nog van het  6% BTW tarief.
Knappe nieuwbouw BEN appartementen in het centrum
Ligging: Zeer centraal gelegen in het centrum van Poederlee met vlotte bereikbaarheid naar Herentals en de autostrade.
Omschrijving:Knappe nieuwbouw residentie gelegen in het centrum van Poederlee en bestaande uit 29 verschillende BEN appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers, allen voorzien van terras of tuintje. De nieuwbouwappartementen variëren van 76 tot 139 m² met zuid georiënteerde terrassen vanaf 9 tot 75 m²  Er werd gekozen voor een speelse en originele architectuur met houten accenten en degelijke afwerkingsmaterialen zoals alu profielen - sommige met screens aan de achterzijde van het gebouw- , vloerverwarming, zonnepanelen, ruime budgetten en een oriëntatie op het Zuiden. E peil < 20 waardoor u de eerste 5 jaar kan genieten van een volledige vrijstelling (100% korting) op de onroerende voorheffing. Voorzien van zeer kwalitatieve keukens en ruime badkamers volop geplaatst. Zowel ondergrondse als bovengrondse staanplaatsen inclusief 2 laadpalen, alsook ondergrondse bergingen, zijn aanwezig. Volledig instapklaar! Betaling bij akte.  Aankoop van een ondergrondse staanplaats per appartement is verplicht.
Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse via 014/70.51.58 of via info@heylenvastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 310.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Bewoonbare oppervlakte
113 m2
Referentie
QGM9JFUR7WF1
Makelaar Code
119787
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
28 Jan 2024
€310.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com