Kaart

2275 Poederlee Appartement
106 m² wonen
2 slaapkamers
€315.000

Er zijn nog maar twee appartementen te koop in deze aantrekkelijke nieuwbouw residentie, gelegen in het hartje van Poederlee. Mis de kans niet om te genieten van het gunstige 6% BTW tarief.

Deze prachtige BEN appartementen zijn perfect voor iedere potentiële huiseigenaar. Ze variëren in grootte van 76 tot 139 vierkante meter, elk voorzien van een terras of tuin. De appartementen, die uit één, twee of drie slaapkamers bestaan, zijn allemaal ontworpen met speelse, originele architectuur en gedecoreerd met houten accenten. Zo creëren we een thuisgevoel dat modern en warm tegelijk is.

De appartementen hebben niet alleen een uniek design, maar zijn ook energiezuinig(E-peil <20) waardoor je de eerste vijf jaar volledig wordt vrijgesteld van onroerende voorheffing. Bovendien zijn ze uitgerust met materialen van hoge kwaliteit zoals aluminium profielen, vloerverwarming en zonnepanelen.

Alle woningen zijn voorzien van hoogwaardige keukens en ruime badkamers. Daarnaast zijn er zowel boven- als ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar, inclusief twee laadpalen en ondergrondse opbergruimten. Aankoop van een ondergrondse parkeerplaats per appartement is verplicht.

Vanuit Poederlee zijn Herentals en de autostrade vlot bereikbaar, wat de residentie een uitstekende uitvalsbasis maakt voor woon-werkverkeer.

De appartementen zijn volledig instapklaar en betaling is mogelijk bij akte. Mis deze kans niet en contacteer ons vandaag nog voor een bezichtiging. Je kunt ons bereiken via 014/70.51.58 of info@heylenvastgoed.be. We kijken ernaar uit om je rond te leiden in je mogelijk toekomstige thuis!

* * *

Vraag 1: Hoeveel appartementen zijn er nog beschikbaar in de nieuwbouw residentie?
Antwoord 1: Er zijn nog 2 appartementen te koop in de nieuwbouw residentie.

Vraag 2: Wat zijn de afmetingen van de appartementen en de terrassen?
Antwoord 2: De appartementen variëren in grootte van 76 tot 139 vierkante meter en de zuid-georiënteerde terrassen variëren in grootte van 9 tot 75 vierkante meter.

Vraag 3: Zijn er speciale kenmerken van deze appartementen met betrekking tot energie-efficiëntie?
Antwoord 3: Ja, de appartementen zijn BEN appartementen, wat betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Ook hebben ze een E-peil lager dan 20, waardoor u de eerste 5 jaar kan genieten van een volledige vrijstelling (100% korting) op de onroerende voorheffing.

Vraag 4: Zijn er parkeermogelijkheden bij het appartementencomplex?
Antwoord 4: Ja, zowel ondergrondse als bovengrondse staanplaatsen inclusief 2 laadpalen zijn aanwezig. Aankoop van een ondergrondse staanplaats per appartement is verplicht.

Vraag 5: Waar is het appartementencomplex gelegen?
Antwoord 5: Het appartementencomplex is zeer centraal gelegen in het centrum van Poederlee, met vlotte bereikbaarheid naar Herentals en de autostrade.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

NOG 2 APPARTEMENTEN TE KOOP! Geniet nu nog van het  6% BTW tarief.
Knappe nieuwbouw BEN appartementen in het centrum
Ligging: Zeer centraal gelegen in het centrum van Poederlee met vlotte bereikbaarheid naar Herentals en de autostrade.
Omschrijving:Knappe nieuwbouw residentie gelegen in het centrum van Poederlee en bestaande uit 29 verschillende BEN appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers, allen voorzien van terras of tuintje. De nieuwbouwappartementen variëren van 76 tot 139 m² met zuid georiënteerde terrassen vanaf 9 tot 75 m²  Er werd gekozen voor een speelse en originele architectuur met houten accenten en degelijke afwerkingsmaterialen zoals alu profielen - sommige met screens aan de achterzijde van het gebouw- , vloerverwarming, zonnepanelen, ruime budgetten en een oriëntatie op het Zuiden. E peil < 20 waardoor u de eerste 5 jaar kan genieten van een volledige vrijstelling (100% korting) op de onroerende voorheffing. Voorzien van zeer kwalitatieve keukens en ruime badkamers volop geplaatst. Zowel ondergrondse als bovengrondse staanplaatsen inclusief 2 laadpalen, alsook ondergrondse bergingen, zijn aanwezig. Volledig instapklaar! Betaling bij akte.  Aankoop van een ondergrondse staanplaats per appartement is verplicht.
Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse via 014/70.51.58 of via info@heylenvastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 315.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Bewoonbare oppervlakte
106 m2
Referentie
RRZNJNSCCSG2
Makelaar Code
119783
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
28 Jan 2024
€315.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com