Home Te Koop Appartement 2580 Putte
Leuvensebaan 31-104
Kaart

Leuvensebaan 31-104

2580 Putte Appartement Te Koop
107 m² perceel
2 slaapkamers

Dit project, gelegen in het hartje van Putte en op een steenworp afstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, biedt unieke en energiezuinige (BEN) appartementen. Perfect voor wie comfortabel en duurzaam wil wonen, zonder in te boeten op kwaliteit of levensgemak.

De appartementen zijn standaard uitgerust met onder andere een warmtepomp, vloerverwarming en een parketvloer. Daarnaast worden ze opgeleverd met een volledig ingerichte keuken en badkamer. Elk appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen en oog voor detail, wat zorgt voor een luxueuze en comfortabele woonsfeer.

Een van de hoogtepunten van deze appartementen is het feit dat je als bewoner nog inspraak hebt in de afwerking. Je kan je eigen voorkeuren qua keuken, badkamer en algemene afwerking doorgeven, om zo een thuis te creëren die perfect aan jouw eisen en smaak voldoet.

Het appartement op de eerste verdieping is een licht pareltje dankzij de vele ramen waardoor je beschikt over een lichtrijke leefruimte. Het ruime terras, toegankelijk vanuit de woonkamer, is de perfecte plek om te relaxen en genieten van het mooi weer. De open keuken met eiland, volledig uitgerust met kwalitatieve toestellen, past perfect in het totaalplaatje. Dit appartement heeft verder twee slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met lavabo en inloopdouche. Er is de mogelijkheid om een ondergrondse parkeerplaats en kelderberging bij te kopen.

Als je op zoek bent naar een topkwaliteit nieuwbouwappartement (BEN) op een centrale locatie, dan is dit project een uitstekende keuze. Voor meer informatie kan je ons contacteren op 0472/22.12.41 of een kijkje nemen op www.boonstravastgoed.be.

Deze verkoop heeft heel wat bijzonderheden zoals de nieuwbouwstatus, de energiezuinige aspecten zoals de warmtepomp en de aanwezigheid van twee slaapkamers.

* * *

Leuvensebaan 31-104 - 2580 Putte - Dit unieke project bevindt zich in het centrum van Putte, op wandelafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Deze energiezuinige (BEN) appartementen worden standaard voorzien van warmtepomp, vloerverwarming, parketvloer, volledig ingerichte keuken, badkamer ... Kortom uiterst kwalitatieve appartementen op toplocatie. U hebt ook nog de mogelijkheid om zelf keuzes te maken qua keuken, badkamer, afwerking … Contacteer ons spoedig op 0472/22.12.41 of 0474/78.07.73 om er tijdig bij te zijn - reeds 9 units in optie!

Dit prachtig appartement op de eerste verdieping geniet van een lichtrijke leefruimte met vele raampartijen. Deze kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Van hieruit heeft u toegang tot het ruime terras, waar u steeds in alle rust en privacy kunt genieten van het mooie weer. De open keuken met eiland is mooi geïntegreerd in het geheel en is standaard voorzien van kwalitatieve toestellen. De hal geeft ons verder toegang tot een aparte berging, een apart toilet, 2 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met lavabo en inloopdouche. Ondergrondse parking en kelderberging zijn bij aan te kopen.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een kwalitatief nieuwbouwappartement (BEN) op een centrale locatie. Contacteer ons voor meer informatie op 0472/22.12.41 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- Nieuwbouw
- Warmtepomp
- 2 slaapkamers

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
107 m2
Referentie
ZYVF8RPQW3XS
Makelaar Code
143374
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€299.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com