Kaart

Rijweg 78

2870 Puurs-Sint-Amands Appartement Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Rijweg 78 - 2870 Puurs-Sint-Amands - Ontdek dit nieuwe woonproject in Puurs Sint-Amands, perfect gelegen nabij winkels, scholen (inclusief secundair onderwijs op slechts 2,5 km afstand), restaurants en het openbaar vervoer (met een bushalte op slechts 200 m). Met gemakkelijke toegang tot de A12 ben je snel in Antwerpen of Brussel. Geniet van een unieke mix van natuur en cultuur, gelegen nabij het Fort van Breendonk en het Hof van Coolhem.

Deze woonunit is gelegen op de tweede verdieping met aanpalend terras (toegankelijk via een lift). Het appartement beschikt over: een inkomhal met toilet, een lichtrijke woon- en eetkamer, een open keuken, een bergruimte, 2 slaapkamers, een badkamer, een aangelegde tuin, een fietsenberging en een carport, bereikbaar via de achterliggende straat, Schoubroek.

Kies zelf de afwerkingsmaterialen voor de keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren (inbegrepen in de prijs) en creëer jouw eigen thuis op maat. Dankzij het gebruik van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen blijft jouw toekomstige energiefactuur onder controle.

Voor eigen bewoning of als een rendabele investering: dit project is telkens een prima keuze! Contacteer ons en ontdek alle mogelijkheden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
5W6G0L4UAIC3
Makelaar Code
appartement-met-tuin-en-carpor
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com