Home Te Koop Appartement 2870 Puurs
R. Verbelenstraat 32-21
Kaart

R. Verbelenstraat 32-21

2870 Puurs Appartement Te Koop
177 m² wonen
2 slaapkamers

R. Verbelenstraat 32-21 - 2870 Puurs - NIEUWE VOORWAARDEN - Zeer ruim instapklaar appartement met groot terras in centrum Puurs

Dit ruime appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een voortreffelijke residentie. Opvallend zijn het gebruik van kwalitatieve en hoogwaardige materialen en optimale indeling van de ruimtes. Een enorm ruimtegevoel werd gecreëerd door o.a. grote raampartijen, een goede vormgeving en de juiste oriëntatie.

Indeling :

Via de lift of trap kan u het driegevel appartement bereiken. De inkomhal, waar ruimte is voor een vestiairekast, geeft je onmiddellijk toegang tot het leefgedeelte. De leef- en eetruimte situeren zich in een L-vorm samen met de open keuken. Hierdoor heb je een leuke interactie tussen de ruimtes. De open keuken is volledig uitgerust met kasten en toestellen alsook met een praktisch eiland met tal van opbergruimte. In de leefruimte is er een apart hoekje voorzien dat ideaal is om een bureau te maken. Vanuit de leefruimte heb je toegang naar de twee terrassen. Er is een terras vooraan van 4,8m² en een groot terras van 40,81m² langs de zijkant van het appartement. Op het terras zelf is een afgesloten overdekte bergruimte voorzien. Vanuit het terras heb je een mooi uitzicht op de achterliggende tuin van het project. Deze tuin is toegankelijk voor de bewoners van de residentie en mogen hier gebruik van maken.

Achteraan het appartement bevindt zich de masterbedroom van maar liefst 35 m²! Hierdoor heb je tal van ruimte voor het creëren van een dressing. Deze kamer geeft nog uit op een balkon dat je een prachtig uitzicht biedt op de achterliggende tuin. De tweede slaapkamer is ideaal als kinder- of logeerkamer. De badkamer is uitgerust met dubbele lavabo, ligbad, douche en toilet. Verder beschikt het appartement nog over een ruime berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast alsook een afzonderlijk gastentoilet.

Door de talrijke raampartijen wordt het volledige appartement met zon overgoten.

In de ondergrondse garage is er een autostaanplaats met aansluitende berging voorzien, inbegrepen in de prijs.

Het appartement is ideaal voor mensen die graag ruim en comfortabel wonen maar toch van de voordelen van een appartement wensen te genieten.

Appartement is beschikbaar vanaf 01/11/2024.


Omgeving :

Gesitueerd in Puurs centrum. Gezellige restaurantjes en cafeetjes bevinden zich op wandelafstand. Deze buurt heeft een waaier aan voorzieningen, zoals kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten, speel-, sport- en recreatiefaciliteiten allen op wandelafstand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 398.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2007
Bewoonbare oppervlakte
177 m2
Referentie
RXW32YSHPURS
Makelaar Code
839021
EPC Waarde
105 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230302-0002823150-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
16 Feb 2024
€398.000 / Quares
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com