Kaart

Broechemlei 3

2520 Ranst Appartement Te Koop
90 m² wonen
100 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek dit charmante vernieuwbouwappartement, gelegen op de eerste verdieping van de monumentale oude rijkswachtkazerne. Met een comfortabele oppervlakte van 90 vierkante meter en een gezellig terras van 10 vierkante meter, biedt dit appartement het ideale thuis midden in de stad.

Het appartement verwelkomt u met een uitnodigende inkomhal die leidt naar praktische bergruimte en een apart toilet. De badkamer is een oase van ontspanning, uitgerust met een ligbad en een dubbele lavabo met meubel. Aansluitend vindt u een tweede berging, ideaal om al uw spullen netjes te organiseren.

Er zijn twee ruime slaapkamers beschikbaar, waarvan één met een groots raampartij dat uitkijkt op het zonovergoten zuid-terras. De lichte en luchtige living biedt de perfecte plek om te ontspannen of tijd door te brengen met vrienden en familie. De ingerichte keuken is modern en functioneel, klaar voor uw culinaire avonturen. Het appartement is uitgerust met een verwarmingssysteem via warmtepomp, waardoor u tijdens de wintermaanden kunt genieten van een knusse en warme thuis.

Dit appartement kan van u zijn voor 330.000 euro, exclusief kosten, registratie en btw. Er is ook een buitenparking beschikbaar voor 10.000 euro en kelderberging voor 6.000 euro.

Neem contact met ons op voor het plan en het lastenboek, of om onze brochure te downloaden. Bezoek onze website op fullerstone.be voor meer informatie.

* * *

Broechemlei 3 - 2520 Ranst - Gelegen in de monumentale oude rijkswachtkazerne vernieuwbouw - appartement eerste verd met een opp van 90 m² + 10 m² terras : Indeling inkomhal met berging en toilet , badkamer met ligbad en dubbele lavabo met meubel aansluitend tweede berging , 2 slaapkamers living met grote raampartij naar het zuid-terras , ingerichte keuken, verwarming met warmtepomp prijs 330.000 € excl kosten , registratie en btw , buitenparking 10.000 € kelderberging 6.000 € PLAN EN LASTENBOEK OP AANVRAAG!!! DOWNLOAD ONZE BROCHURE!!! fullerstone.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 330.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
100 m2
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
XKB9YI8TYZ7W
Makelaar Code
5926620
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€330.000 / Belga Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com