Home Te Koop Appartement 2380 Ravels
Kerkstraat 29-31



immo Kaart

Kerkstraat 29-31, 2380 Ravels

Appartement Te Koop in Ravels
80 m² wonen
2 slaapkamers

Kerkstraat 29-31 - 2380 Ravels - Wonen in ’t Bloemenhof? Da’s Ravels!
Welkom in appartement D2.3 Een appartement van 80m² op de 2de verdieping met 2 slaapkamers en een terras van 9m².
Bloemenhof is een project om trots op te zijn. Echt. Want laat ons eerlijk zijn: niet élk appartementsgebouw is een meerwaarde voor ons dorp. Deze keer doen we het anders. Eindelijk.
1. Geen volgebouwd perceel langs de welbekende hoofdweg, maar 4 kleinere residenties in een parktuin. Met respect voor de groene omgeving en de privacy van de bewoners.
2. De appartementen worden extreem energiezuinig afgewerkt (E-peil 20), en voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, vloerkoeling, ventilatie, etc. Goed voor de natuur én je portemonnee. En een fijne bonus: je betaalt 5 jaar lang géén onroerende voorheffing.
3. Oerdegelijke constructie en met oog voor detail afgewerkt. Zelfs de bomen in het park werden zorgvuldig uitgekozen. En zo kennen we deze (Kempische) bouwheer Woestenborghs. Ze zorgen trouwens ook voor een uitmuntende opvolging: elke stap in het bouwproces wordt punctueel met je overlopen, zodat je exact weet waar je aan toe bent. De koffie krijg je er gratis bij.
4. Je krijgt een budget voor je afwerking naar eigen smaak, zodat je je straks helemaal thuis voelt. Graag wat extra snufjes? No problemo. We zorgen voor een transparante offerte, want je weet graag wat je koopt.
5. We zetten de deur open voor élk type koper. Oppervlaktes van 60 m² tot 136m², appartementen van 1 tot 3 slaapkamers, gelijkvloers met tuin of penthouse met 3 terrassen, betaalbaar wonen of net iets meer high-end. Iedereen welkom.
6. Ook ons niet-meer-zo-piepjonge publiek zetten we graag in de Bloemetjes. Erg toegankelijke appartementen, een lift tot in de parkeergarage, invalideparkeerplaatsen voor de deur en een supercentrale locatie. Even gaan lunchen in de Wouwer, een bezoekje brengen aan de bakker en beenhouwer of een tripje naar de stad met de bus: alles is op wandelafstand.
7. And last but not least: een lokale makelaar. We kennen de buurt en de mogelijkheden. En we kennen jou. Graag later verhuren? Doen we! Je eigen huis (gratis) laten schatten om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Met plezier! Benieuwd naar een lening of verzekering? U vraagt, wij draaien. Je hebt een lokaal aanspreekpunt, nu en in de toekomst.
Getriggerd? Spring eens binnen op kantoor! We zitten létterlijk 100m van jouw toekomstige woning, dus we wandelen graag even met je naar de werf.
FASE 1 voor 75% verkocht.
Ondergrondse parkeergarage verplicht aan te kopen. Bijkomende (bovengrondse) parkeerplaats en berging zijn optioneel.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 258.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
5-F0O7QW2FGV
EPC Waarde
Bij oplevering kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
28 Jun 2023
€258.000 / Turelinckx Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com