Home Te Koop Appartement 2380 Ravels
Klein Ravels 20-01



immo Kaart

Klein Ravels 20-01, 2380 Ravels

Appartement Te Koop in Ravels
80 m² wonen
2 slaapkamers

Klein Ravels 20-01 - 2380 Ravels - Wat je vaak tegenhoudt om je (te) grote huis in te ruilen voor een appartement? Privacy en rust, toch?
Maarrrr…dit gelijkvloerse appartement is een fantastisch alternatief, want je beschikt over je eigen voordeur. Geen gedoe met gemeenschappelijke delen dus. En – nu komt ie – dit stulpje heeft niet enkel een terras aan huis, maar helemaal achteraan op het perceel heb je nog een eigen (extra) tuintje mét groot tuinhuis. Je zit op je eigen plekje tussen het groen. Rust en privacy? Dubbelcheck!
Indeling:

Via de voordeur aan de zijgevel stap je meteen je eigen appartement in. De ruime gang (met garderobekast) biedt – netjes opgeborgen achter het gordijn – trouwens ook de aansluitingen voor wassen en drogen en plaats voor een extra vriezer en andere rommeltjes.
Aan de achterzijde is de woonkamer met open keuken. In de zomer zwier je de schuifdeur aan de achterkant open, en wordt je woonkamer nog eens 2 keer zo groot. De keuken is verrassend groot, top onderhouden én voorzien van alle nodige snufjes.
Aan de voorkant van het gebouw vinden we de grote (!) slaapkamer. No worries, je slaapt als een roos dankzij de rolluiken. De 2de slaapkamer – momenteel in gebruik als bergplaats – is wat kleiner, maar meer dan voldoende groot voor een single bed en kast.
Een fijne troef? Check die grote badkamer! Niet alleen een douche, maar ook een bad is aanwezig. Het toilet is dan weer apart.
De tuin achter het appartement werd volledig verhard. Reden? Niet enkel een onderhoudsvriendelijk terras, maar ook deels in gebruik als parking voor een 2de auto. Heb je aan 1 parkeerplaats voldoende? No worries, dan zet je je auto gewoon in je garage, en het terras tover je in no time weer om tot een gezellig tuintje.
Maarrr…dat gezellige tuintje krijg je er sowieso al gewoon bij. Achter de garages ligt namelijk niet alleen een riante gemeenschappelijke tuin verstopt – ideaal voor de kleinkinderen – maar helemaal achteraan heb je nog een eigen plekje. Momenteel ook weer onderhoudsvriendelijk ingericht, maar een moestuin of bloementuin zou ook gezellig zijn, toch? Er is een ruim, overdekt terras en een tuinhuis. Er is trouwens elektra voorzien in het tuinhuis, dus je hoeft niet ver te lopen om een drankje uit de koelkast te halen.
Kers op de taart? Lage gemeenschappelijke kosten!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 279.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
S3TFA5HX8Z2K
EPC Waarde
173 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Sep 2023
€279.000 / Turelinckx Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com