Kaart

Molenstraat 67

2380 Ravels Appartement Te Koop
84 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een nieuwe thuis in het hartje van de Kempen? Ontdek "Het Gulde", een prachtig nieuw woonproject gelegen in het pittoreske dorp Weelde. Gelegen op een steenworp afstand van de Sint-Michielskerk, het gemeentehuis en omringd door idyllische weilanden, biedt deze locatie zowel dichtbij alle voorzieningen als de rust en ruimte van het platteland. Zowel jong als minder jong vinden hier hun perfecte plek om comfortabel te wonen.

De luxe appartementen van Het Gulde verwelkomen je met een ruime inkomhal, voorzien van een vestiaire en een apart toilet. De open, volledig ingerichte keuken geeft uit op een ruime leefruimte met toegang tot je eigen terras. Een praktische berging, uitgerust met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, bevindt zich vlak achter de keuken. Ieder appartement beschikt over een stijlvolle badkamer met dubbele lavabo en keuze tussen een inloopdouche of losstaand ligbad. Afhankelijk van je noden kies je voor één of twee slaapkamers.

Wonen in Het Gulde betekent ook genieten van energie-efficiënt wonen. Elk appartement is namelijk uitgerust met een warmtepomp die zorgt voor warm water en vloerverwarming. Hierdoor is er geen nood aan radiatoren of gas. Bij de aankoop van een appartement is de aankoop van een autostaanplaats, berging en 2 fietsstaanplaatsen verplicht.

Maar Het Gulde is meer dan enkel een woonlocatie. Het project biedt ook een heerlijke ontspanningsruimte, "Body & Mind", exclusief toegankelijk voor de bewoners. Daarnaast is er "The Study", een rustige plek waar je in alle rust kan werken of vergaderen onder het genot van een drankje. Bij "Mama’s Store" vind je dagelijkse benodigdheden, en hondenliefhebbers kunnen terecht bij de hondenweide "The Dogs". Op een warme zomerdag is het heerlijk vertoeven aan onze zwemvijver "The Pool". Deze faciliteiten zijn uiteraard onder voorbehoud van vergunning.

Het project hanteert een maximaal E-peil van 30 en de oplevering is voorzien voor begin 2024. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, neem vrijblijvend contact op via 014-70 70 35. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Het Gulde!

* * *

Molenstraat 67 - 2380 Ravels - In het pittoreske Kempense dorp Weelde verschijnt een nieuw woonproject "Het Gulde", gelegen tussen de Sint-Michielskerk, het gemeentehuis en de omliggende weilanden. Deze toplocatie zorgt ervoor dat je vlakbij alle voorzieningen bent en toch kunt genieten van de uitgestrektheid van het platteland.  Is dat iets voor jou?  Deze luxe appartementen hebben alles in zich om comfortabel te wonen en zijn geschikt voor jong en minder jong.
We komen binnen via de inkomhal met vestiaire en een apart toilet met aansluitend de ruime leefruimte met volledig ingerichte open keuken met zicht/toegang tot uw terras.  Achter de keuken treft u een wasplaats/berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.  De badkamer is voorzien van een badkamermeubel met dubbele lavabo en een inloopdouche of losstaand ligbad. Deze appartementen hebben één of twee slaapkamers. Eén autostaanplaats, één berging en 2 fietsstaanplaatsen zijn verplicht aan te kopen. Elke woning is voorzien van een warmtepomp die zorgt voor het warm water en de verwarming dankzij vloerverwarming(dus geen radiators en geen gas aanwezig). Het Gulde is veel meer dan een woonproject op een toplocatie. Het is een community, met tal van comfortabele faciliteiten die je leven gemakkelijker maken. Zoals Body & Mind, een heerlijke ontspanningsruimte die enkel toegankelijk is voor bewoners van Het Gulde. Ook in The Study is het aangenaam vertoeven. In deze afgescheiden plek kan je rustig en ongestoord werken en vergaderen, terwijl je geniet van koffie, thee of een lekkere frisdrank. Heb je dringend een boodschap nodig? In de gezellige Mama’s Store vind je heel wat dagdagelijkse benodigdheden. Hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeters zullen dan weer heel blij zijn met onze hondenweide The Dogs. En wat dacht je van een heerlijke zwembeurt tijdens een warme zomerdag? Onze zwemvijver The Pool biedt ontspanning en plezier voor jong en oud. (Faciliteiten zijn steeds onder voorbehoud van vergunning). 
E-peil max 30, oplevering begin 2024.  Wenst u verdere toelichting of een bezoek op de site in de modelappartement, contacteer ons dan vrijblijvend op 014-70 70 35.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 230.890
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
84 m2
Referentie
3UX9X8HQ8AGT
Makelaar Code
5920081
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€230.890 / Vivendi Vastgoed Turnhout
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com