Kaart

Molenstraat 67

2380 Ravels Appartement Te Koop
85 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek "Het Gulde", een prachtig nieuw woonproject in het charmante Kempense dorp Weelde. Genesteld tussen het pittoreske Sint-Michielskerk, het gemeentehuis en omliggende weilanden, biedt dit project een perfect evenwicht tussen comfort en landelijkheid. Met alle voorzieningen binnen handbereik en de uitgestrektheid van het platteland als achtertuin zorgt Het Gulde voor een perfecte woonervaring.

De luxe appartementen in dit project beloven comfortabel wonen voor jong en oud. Treed binnen via de inkomhal, compleet met vestiaire en apart toilet, en ervaar de ruime leefruimte met volledig ingerichte open keuken. Via de keuken krijgt u toegang tot uw eigen terras, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht. Achter de keuken bevindt zich een praktische wasruimte/berging met aansluitingen voor een wasmachine en droger.

De badkamer is uitgerust met een modern badkamermeubel met dubbele lavabo en een inloopdouche of vrijstaand ligbad naar keuze. De appartementen hebben één of twee slaapkamers en worden geleverd met bijhorende autostaanplaats, bergruimte en fietsstaanplaatsen. Voor het verwarmen van het appartement wordt er gebruik gemaakt van een warmtepomp gecombineerd met vloerverwarming wat een comfortabele warmte verspreidt zonder gebruik te maken van radiators of gas.

Maar Het Gulde is meer dan alleen wonen. Het is een gemeenschap met comfortabele faciliteiten zoals Body & Mind, een exclusieve ontspanningsruimte voor bewoners, The Study - een rustige werk- en vergaderruimte, en Mama’s Store voor al uw dagelijkse behoeften. Daarnaast biedt Het Gulde ook een hondenweide en een natuurlijke zwemvijver voor zowel jong als oud om tijdens warme zomerdagen in te plonzen.

Met een E-peil van maximaal 30 wordt de oplevering van dit energiezuinige project verwacht in begin 2024. Voor meer informatie of een bezoek aan het modelappartement, neem gerust contact met ons op via 014-70 70 35.

* * *

Molenstraat 67 - 2380 Ravels - In het pittoreske Kempense dorp Weelde verschijnt een nieuw woonproject "Het Gulde", gelegen tussen de Sint-Michielskerk, het gemeentehuis en de omliggende weilanden. Deze toplocatie zorgt ervoor dat je vlakbij alle voorzieningen bent en toch kunt genieten van de uitgestrektheid van het platteland.  Is dat iets voor jou?  Deze luxe appartementen hebben alles in zich om comfortabel te wonen en zijn geschikt voor jong en minder jong.
We komen binnen via de inkomhal met vestiaire en een apart toilet met aansluitend de ruime leefruimte met volledig ingerichte open keuken met zicht/toegang tot uw terras.  Achter de keuken treft u een wasplaats/berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.  De badkamer is voorzien van een badkamermeubel met dubbele lavabo en een inloopdouche of losstaand ligbad. Deze appartementen hebben één of twee slaapkamers. Eén autostaanplaats, één berging en 2 fietsstaanplaatsen zijn verplicht aan te kopen. Elke woning is voorzien van een warmtepomp die zorgt voor het warm water en de verwarming dankzij vloerverwarming(dus geen radiators en geen gas aanwezig). Het Gulde is veel meer dan een woonproject op een toplocatie. Het is een community, met tal van comfortabele faciliteiten die je leven gemakkelijker maken. Zoals Body & Mind, een heerlijke ontspanningsruimte die enkel toegankelijk is voor bewoners van Het Gulde. Ook in The Study is het aangenaam vertoeven. In deze afgescheiden plek kan je rustig en ongestoord werken en vergaderen, terwijl je geniet van koffie, thee of een lekkere frisdrank. Heb je dringend een boodschap nodig? In de gezellige Mama’s Store vind je heel wat dagdagelijkse benodigdheden. Hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeters zullen dan weer heel blij zijn met onze hondenweide The Dogs. En wat dacht je van een heerlijke zwembeurt tijdens een warme zomerdag? Onze zwemvijver The Pool biedt ontspanning en plezier voor jong en oud. (Faciliteiten zijn steeds onder voorbehoud van vergunning). 
E-peil max 30, oplevering begin 2024.  Wenst u verdere toelichting of een bezoek op de site in de modelappartement, contacteer ons dan vrijblijvend op 014-70 70 35.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.390
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
I2SQVZ-KIEIW
Makelaar Code
5920077
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€225.390 / Vivendi Vastgoed Turnhout
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com