Kaart

Molenstraat 67

2380 Ravels Appartement Te Koop
80 m² wonen
1 slaapkamers

Ontdek het nieuwe woonproject "Het Gulde" dat zich nestelt in het idyllische Kempen dorpje Weelde, strategisch gelegen tussen de Sint-Michielskerk, het gemeentehuis en de uitgestrekte weilanden. Deze toplocatie combineert perfect de nabijheid van alle noodzakelijke voorzieningen met de charme van het platteland.

Bij dit project staan comfort en luxe centraal, ideaal voor zowel jong als minder jong. Elk appartement verwelkomt je met een ruime inkomhal, vestiaire en gastentoilet die naadloos overvloeien in een gezellige leefruimte. De open keuken is uitgerust met alle moderne gemakken en geeft je een direct zicht op het terras. Verder vind je een praktische wasplaats/berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De badkamers ademen luxe uit met een dubbele lavabo en keuze tussen een inloopdouche of vrijstaand ligbad. Afhankelijk van de behoefte, kies je voor een appartement met één of twee slaapkamers. Daarnaast is er voor elk appartement een verplichte aankoop van een autostaanplaats, een berging en twee fietsstaanplaatsen.

Elk appartement beschikt over een warmtepomp die zowel voor warm water als voor de verwarming zorgt via vloerverwarming. Dit systeem is dus niet alleen zuinig maar ook milieuvriendelijk.

"Het Gulde" biedt echter meer dan enkel wonen. Het is een community met een reeks comfortabele faciliteiten die gericht zijn op het gemak van de bewoners. Zo is er een ontspanningsruimte "Body & Mind", exclusief voor de bewoners, en "The Study", een rustige plek om ongestoord te werken of vergaderen. Voor dagdagelijkse benodigdheden kan je terecht bij "Mama’s store", terwijl hondenliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan de hondenweide "The Dogs". Tijdens warme zomerdagen biedt de zwemvijver "The Pool" verfrissing voor iedereen (faciliteiten onder voorbehoud van vergunning).

Het E-peil zal maximaal 30 bedragen met een voorspelde oplevering begin 2024. Voor meer informatie of het plannen van een bezoek aan het modelappartement, neem vrijblijvend contact op via 014-70 70 35.

* * *

Molenstraat 67 - 2380 Ravels - In het pittoreske Kempense dorp Weelde verschijnt een nieuw woonproject "Het Gulde", gelegen tussen de Sint-Michielskerk, het gemeentehuis en de omliggende weilanden. Deze toplocatie zorgt ervoor dat je vlakbij alle voorzieningen bent en toch kunt genieten van de uitgestrektheid van het platteland.  Is dat iets voor jou?  Deze luxe appartementen hebben alles in zich om comfortabel te wonen en zijn geschikt voor jong en minder jong.
We komen binnen via de inkomhal met vestiaire en een apart toilet met aansluitend de ruime leefruimte met volledig ingerichte open keuken met zicht/toegang tot uw terras.  Achter de keuken treft u een wasplaats/berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.  De badkamer is voorzien van een badkamermeubel met dubbele lavabo en een inloopdouche of losstaand ligbad. Deze appartementen hebben één of twee slaapkamers. Eén autostaanplaats, één berging en 2 fietsstaanplaatsen zijn verplicht aan te kopen. Elke woning is voorzien van een warmtepomp die zorgt voor het warm water en de verwarming dankzij vloerverwarming(dus geen radiators en geen gas aanwezig). Het Gulde is veel meer dan een woonproject op een toplocatie. Het is een community, met tal van comfortabele faciliteiten die je leven gemakkelijker maken. Zoals Body & Mind, een heerlijke ontspanningsruimte die enkel toegankelijk is voor bewoners van Het Gulde. Ook in The Study is het aangenaam vertoeven. In deze afgescheiden plek kan je rustig en ongestoord werken en vergaderen, terwijl je geniet van koffie, thee of een lekkere frisdrank. Heb je dringend een boodschap nodig? In de gezellige Mama’s Store vind je heel wat dagdagelijkse benodigdheden. Hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeters zullen dan weer heel blij zijn met onze hondenweide The Dogs. En wat dacht je van een heerlijke zwembeurt tijdens een warme zomerdag? Onze zwemvijver The Pool biedt ontspanning en plezier voor jong en oud. (Faciliteiten zijn steeds onder voorbehoud van vergunning). 
E-peil max 30, oplevering begin 2024.  Wenst u verdere toelichting of een bezoek op de site in de modelappartement, contacteer ons dan vrijblijvend op 014-70 70 35.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 208.890
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
YR15JOF4TCUE
Makelaar Code
5920074
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€208.890 / Vivendi Vastgoed Turnhout
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com