Home Te Koop Appartement 2840 Reet
Joannes Van Meirhaeghestraat 4-24
Kaart

Joannes Van Meirhaeghestraat 4-24

2840 Reet Appartement Te Koop
210 m² wonen

Dit prachtige appartement op een rustige en hoogwaardige locatie in het centrum van Reet biedt het beste van twee werelden! Het is gunstig gelegen op de 2e en 3e verdieping van een residentieel gebouw, op korte wandelafstand van winkels, scholen en de bushalte. Bovendien zijn zowel de E19 als de A12 binnen enkele minuten rijden bereikbaar.

Gebouwd in 2000 straalt dit gebouw klasse en elegantie uit. Het appartement zelf is zeer ruim en is altijd uitstekend onderhouden, klaar om u te verwelkomen. De elektriciteitskeuring voldoet volledig aan de normen, terwijl het energieverbruik relatief laag is, wat wordt bevestigd door het EPC-label B.

Het moderne ontwerp van het appartement valt op dankzij de overvloed aan natuurlijk licht. Een uniek kenmerk is de privé lift die je naar de derde verdieping brengt. Qua indeling heeft het appartement op de tweede verdieping een inkomhal, een apart toilet voor gasten, een ruime woonkamer van maar liefst 65 vierkante meter, een volledig uitgeruste keuken in epoxy en een handige berging of wasruimte. Op de derde verdieping bevinden zich een hal, drie slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer, een aparte doucheruimte en een tweede apart toilet.

Wat dit appartement extra aantrekkelijk maakt, is het mooie zonneterras met een elektrische zonneluifel en bergruimte. Een privékelder is inbegrepen in de prijs en er is de mogelijkheid om twee garageboxen aan te kopen voor €19.000 per box.

Klinkt dit als uw droomappartement? Neem dan contact met ons op via info@leximmo.be of bel 03 459 99 99 voor een bezichtiging.

* * *

Joannes Van Meirhaeghestraat 4-24 - 2840 Reet - Zeer gunstig en rustig gelegen appartement op de 2e en 3eV op residentiële TOPLOCATIE in het centrum van Reet! Dit eigendom bevindt zich op wandelstand van alle winkels, scholen en de bushalte. De opritten van de E19 en A12 liggen op slechts enkele minuten rijden.

Dit standingvol gebouw werd opgetrokken in 2000. Het zéér ruime appartement werd steeds zeer goed onderhouden en is volledig instapklaar. De keuring van de elektriciteit is CONFORM. Het EPC heeft een zeer goede score: Label B. Het betreft een modern concept met veel natuurlijke lichtinval. Wat dit appartement helemaal uniek maakt, is de privatieve lift naar de 3eV. De indeling is als volgt: 2eV: een inkomhall, een apart gastentoilet, een zeer ruime woonkamer van 65m2 , een volledig ingerichte keuken in epoxy en een berging/wasplaats; 3eV: een hall, 3 slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer, een aparte douche amer en een 2e apart toilet. Verder beschikt dit appartement over een prachtig zonneterras met elektrisch zonneluifel en een berging. Privatieve kelder mee inbegrepen in de prijs. Mogelijkheid tot aankoop van 2 garageboxen aan €19.000,- per box.

Wenst u graag een bezichtiging in dit appartement? Contacteer ons voor een afspraak ter plaatse via info@leximmo.be of 03 459 99 99.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 419.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2000
Bewoonbare oppervlakte
210 m2
Referentie
0VJI1K5D-9KS
Makelaar Code
3698422
EPC Waarde
163 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€419.000 / Leximmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com