Kaart

Koningsstraat 16

8800 Roeselare Appartement Te Koop
80 m² wonen
1 slaapkamers

Ontdek dit lichtrijke, volledig gerenoveerde appartement, klaar om te betrekken in het schilderachtige centrum van Rumbeke. Dit uitmuntende vastgoed maakt deel uit van Project Ter Scheut, gekenmerkt door zijn bewuste groene ontwikkeling en levendige binnentuin die voor een natuurlijke beleving zorgen.

Het appartement is fraai afgewerkt, geschilderd en voorzien van gordijnen, waardoor u er zo kunt intrekken. Bovendien biedt het project diverse oplossingen voor opslag en parkeergelegenheid, met mogelijkheid tot aankoop van bergingen, fietsplaatsen en autostaanplaatsen.

Voor meer informatie over dit prachtige appartement in Rumbeke, neemt u contact op via info@habitar.be of bel ons op 0477/80.21.55. Uw droomwoning wacht op u!

* * *

Koningsstraat 16 - 8800 Roeselare - Dit lichtrijk appartement maakt deel uit van project ter Scheut in het centrum van Rumbeke. In deze ontwikkeling werd extra aandacht besteed aan de groene ontwikkeling en beleving van de binnentuin van het project.
Het appartement werd volledig gerenoveerd en is instapklaar (geschilderd + gordijnen). Er is mogelijkheid tot het aankopen van bergingen/fietsplaatsen/autostaanplaatsen. Voor meer info: info@habitar.be of 0477/80.21.55

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.947
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
S6S90K-HTBDB
EPC Waarde
195 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€199.947 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com