Home Te Koop Appartement 9600 Ronse
Gustave Royerslaan 15
Kaart

Gustave Royerslaan 15

9600 Ronse Appartement Te Koop
1 slaapkamers

Op zoek naar een vastgoedinvestering met een top rendement? In het centrum van Ronse, aan de Gustave Royerslaan, ligt dit appartement dat zeker je interesse zal wekken. Gelegen in een rustige residentie met slechts twee andere appartementen, biedt dit geheel unieke voordelen.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een inkomhal die leidt naar een leefruimte met open keuken. Verder bevindt zich er een comfortabele badkamer met wasplaats en een gezellige slaapkamer. Een van de grootste pluspunten van dit appartement is de zolder: deze ruimte is privé en er bestaat de mogelijkheid om extra kamers te creëren waardoor het appartement verder kan uitgebreid worden.

De huidige huurder is betrouwbaar en het appartement genereert een rendement van 4,5%. Bovendien heeft het pand een energielabel C, wat een goede energie-efficiëntie aangeeft. De zoldervloer is geïsoleerd met 28 cm materiaal, wat bijdraagt aan de algehele energiebesparing. Het appartement beschikt over dubbele PVC-beglazing en een conforme elektrische keuring. Een bijkomende troef is de kelderberging voor extra opslag.

Belangrijk om te vermelden is dat er geen syncus kosten aan verbonden zijn: een onverwachte winst! Daarnaast heb je als eigenaar het exclusieve genot van de zolder.

Ben je geïnteresseerd in dit vastgoedjuweeltje in Ronse? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. Word de trotse eigenaar van dit appartement met een uitstekend rendement en tal van mogelijkheden!

* * *

Gustave Royerslaan 15 - 9600 Ronse - Dit appartement is gelegen op een TOPLOCATIE in Ronse, Gustave Royerslaan, pal in het centrum. INDELING: inkomhal, leefruimte met open keuken, badkamer met wasplaats, slaapkamer + privatief genot van de zolderruimte. Mogelijkheid tot het maken van extra kamers! Het appartement is verhuurd aan een correcte huurder!!PLUSPUNTEN: - Rendement: 4,5%!! - energielabel C!- isolatie vloer zolder: 28 cm (plafond appartement + vloer zolder)- dubbele beglazing PVC - conforme elektrische keuring- kelderberging- rustige residentie met 2 andere appartementen - GEEN syncuskosten - privatief genot zolder, mogelijkheid tot het maken van extra kamers Interesse? Neem dan zeker contact op met ons voor een bezoek ter plaatse of verder informatie!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 129.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1951
Referentie
LSJDR9BCF221
Makelaar Code
VKR1362
EPC Waarde
219 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
In aanvraag
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
nee
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€129.000 / Immoboss Gent
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com