Home Te Koop Appartement 3110 Rotselaar
Vijfde Liniestraat 7
Kaart

Vijfde Liniestraat 7

3110 Rotselaar Appartement Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Vijfde Liniestraat 7 - 3110 Rotselaar - LAATSTE KANS AANKOOP AAN 6% BTW!!

Residentie Vijfde Linie situeert zich in Rotselaar, het groene hart van Vlaams-Brabant. Op wandelafstand sta je in het bos of tussen de velden. Maar ook recreatiegebied de Plas van Rotselaar biedt heel wat mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Rotselaar bevindt zich bovendien ook op een boogscheut van Leuven. De E314 op amper 5 min, een bushalte naast de deur en de trein in Wezemaal of Wijgmaal op slechts 7 min.
Residentie Vijfde Linie is een exclusieve residentie met ruime zuid gerichte terrassen die uitkijken op de groene binnentuin.
De appartementen hebben een luxueuze afwerking (granieten keukenblad, grote raampartijen,...) die op uw maat kan worden gekozen. Met behulp van de vakkundige begeleiding en moodboards van de kopersbegeleiding creëren we samen met u uw thuis. Alle appartementen worden bovendien geschilderd opgeleverd, zodat u zonder kopzorgen kan verhuizen naar uw nieuwe thuis.
De appartementen worden zeer energiezuinig gebouwd met een E-peil
U wordt ook fiscaal beloond voor de aankoop van deze energiezuinige appartementen. Zo kunt u genieten van een vrijstelling van 100% op uw onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Dit kan u ook een groene-korting opleveren bij een eventuele banklening. Tot slot kunt u in Residentie Vijfde Linie ook genieten van het 6% btw-tarief voor de afbraak heropbouw, indien u aan de voorwaarden voldoet.
Alle appartementen worden verkocht met minimum 1 staanplaats en berging, deze zijn niet inbegrepen in de geafficheerde prijzen. De staanplaatsen kunnen optioneel worden uitgerust met laadpaal, de bergingen worden standaard voorzien met een stopcontact voor elektrische fietsen. Er is ook een ruime gemeenschappelijke fietsenstalling en een deelwagen voorzien.


Interesse in meer informatie of graag een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via 0491 90 99 90 of nieuwbouw@living-stone.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
RR2-IPYUE3GJ
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com