Kaart

Weverijstraat 7

1601 Ruisbroek Appartement Te Koop
85 m² wonen
2 slaapkamers

Graag stellen we je dit volledig vernieuwde, gelijkvloerse appartement voor, gelegen in een vredige straat op loopafstand van het centrum van Ruisbroek en het openbaar vervoer. Omhuld door rust en comfort, biedt dit appartement een zuidgerichte tuin en terras waar de zon zich royaal toont. Voor een virtual tour, bekijk onze 3D toer op https://my.matterport.com/show/?m=jte2G7ifGzm.

Het appartement heeft een gastvrije inkomhal met gastentoilet die leidt naar de lichte en ruime woonkamer met een halfopen, luxe keuken van 30m². Aanvullend geniet je hier ook van een leefveranda van 15m², ideaal om te ontspannen of te dineren. Het appartement beschikt over twee slaapkamers van respectievelijk 13 en 8.5 m², beide uitgerust met driedubbele beglazing om je optimale rust en thermische isolatie te bieden. Daarnaast biedt de badkamer alle noodzakelijke comfort.

Energiezuinigheid is een prioriteit in dit appartement, dat een EPC D label heeft. Het appartement is tevens uitgerust met recente Cv aardgas (2020) en elektriciteit is conform tot 2044. Bovendien beschikken alle ramen over dubbele beglazing met PVC-frames. De maandelijkse kosten bedragen slechts 50€ en dekken brandverzekering, elektriciteit van de algemene delen en een reservefonds bijdrage.

Een extra troef is de mogelijkheid tot het aankopen van een achterliggende garage met staanplaats voor 25000€.

Mis deze buitenkans niet en plan vandaag nog je bezoek in via deze link: https://c21.be/nl/aanbod/4744.

* * *

Weverijstraat 7 - 1601 Ruisbroek - Gelegen in een rustige straat, op wandelafstand van centrum Ruisbroek en openbaar vervoer, stellen wij u dit volledig vernieuwd gelijkvloers appartement voor met terras en zuidgerichte tuin.3D toer: https://my.matterport.com/show/?m=jte2G7ifGzm. Dit appartement bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, living met halfopen ingerichte luxe keuken (30m2), leefveranda (15m2), 2 slaapkamers met driedubbele beglazing (13 en 8.5m2) en badkamer. EPC D, Cv aardgas (2020), elektriciteit conform tot 2044, dubbele beglazing PVC, lasten 50€/maand (brandverzekering, elektriciteit algemene delen en reservefonds). Mogelijks achterliggende garage met staanplaats bij aan te kopen aan 25000€. Een buitenkans! Te bezoeken.
Boek hier online en snel uw bezoek in: https://c21.be/nl/aanbod/4744

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
WLCLSRH7NY4R
Makelaar Code
463-4931
Prijs Geschiedenis
15 Feb 2024
€285.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com