Home Te Koop Appartement 1601 Ruisbroek
Ruisbroeksesteenweg 200
Kaart

Ruisbroeksesteenweg 200

1601 Ruisbroek Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Dit instapklare appartement met twee slaapkamers, een terras en tuin is ideaal gesitueerd op wandelafstand van het openbaar vervoer, diverse scholen en winkels. Het interieur bestaat uit een lichtrijke leefruimte waarvan de volledig geïnstalleerde open keuken overloopt in een praktische berging/wasplaats. De leefruimte verschaft je toegang tot een prachtig, zuid-georiënteerd terras en tuin. De privétuin is tevens bereikbaar via de zijkant van het gebouw. Verder zijn er nog twee slaapkamers, een badkamer met lavabo en douche, en een apart toilet aanwezig. Het appartement wordt aangevuld met een individuele autostaanplaats in de garage en een kelder die extra opbergruimte biedt. Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse, kan je ons bereiken op het nummer 0471 58 48 87.

* * *

Ruisbroeksesteenweg 200 - 1601 Ruisbroek - Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, terras en tuin. Gelegen op wandelafstand van openbaar vervoer, scholen en winkels.

Dit appartement bestaat uit een lichtrijke leefruimte met aansluitend de open en volledig geïnstalleerde keuken met berging/wasplaats. De leefruimte geeft je toegang tot het zuid georiënteerde terras en tuin. De privatieve tuin is ook toegankelijk langs de zijkant van het gebouw. Verder beschikt dit appartement nog over 2 slaapkamers, badkamer met lavabo en douche en een apart toilet.

Bij het appartement hoort ook nog een individuele autostaanplaats in de garage en kelder.

Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 0471 58 48 87.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 305.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
HLQACN9G9L3D
Prijs Geschiedenis
06 Mar 2024
€305.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com