Home Appartement 8755 Ruiselede
Bruggestraat 2A
Kaart

Bruggestraat 2A

8755 Ruiselede Appartement
94 m² wonen
3 slaapkamers
€297.000

Dit instapklare duplex-appartement, gelegen in hartje Ruiselede in Residentie De Zwaan, biedt het ruimtegevoel van een woning en is perfect onderhouden. Het lichtrijke appartement heeft drie slaapkamers en een autostaanplaats.

Als we de woning betreden via de inkomhal op de eerste verdieping, vinden we een gastentoilet en een compacte bergruimte. De hal leidt ons verder naar de ruime, lichtovergoten leefruimte met grote ramen, die naadloos overgaat in de open en volledig uitgeruste keuken. Vanuit de leefruimte stap je op een gezellig balkon aan de voorzijde van het gebouw.

De nachthal op de tweede verdieping biedt toegang tot de drie slaapkamers en een badkamer, die is voorzien van een meubel, toilet, douche en bad. Achteraan de residentie vind je een veilige openlucht autostaanplaats.

Enkele pluspunten van dit appartement zijn de ruimtelijkheid, veel natuurlijk licht, energiezuinigheid met een label B, ligging in centrum Ruiselede, nabijheid van slager, bakker en supermarkten, en een veilige parkeerplaats voor je voertuig.

Ontdek dit comfortabele, ruime en energiezuinige appartement in het bruisende centrum van Ruiselede. Neem voor meer informatie of om een bezoek in te plannen contact op met ons via 051 40 40 10 of via e-mail naar matthias@vlaemynck.be.

* * *

Bruggestraat 2A - 8755 Ruiselede - Gelegen in het centrum Ruiselede in Residentie De Zwaan. Vinden we dit perfect onderhouden en instapklaar duplex-appartement met drie slaapkamers en autostaanplaats.

Door het gegeven van een duplex heeft die appartement het ruimtegevoel van een woning.

Op de eerste verdieping heeft de inkomhal toegang tot een gastentoilet en compacte bergruimte. Verder naar de ruime en lichtrijke leefruimte met grote ramen, deze gaat naadloos over naar de open en uitgeruste keuken. Via de leefruimte is er toegang tot een compact balkon aan de voorzijde van het gebouw.
Op het tweede verdiep geeft de nachthal toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer uitgerust met meubel, toilet, douch en bad.
Achteraan de residentie in een openlucht autostaanplaats voorzien.

Enkele troeven: Ruim en lichtrijk, Instapklaar, Energiezuinig, label B, Centrum Ruiselede vlakbij slager, bakker, supermarkten, Veilige parkeerplaats voor uw voertuig.
Dit is de kans voor wie op zoek is naar een comfortabel, ruim en energiezuinig appartement in het bruisende centrum van Ruiselede.
Indien u wenst een bezoek in te plannen, aarzel niet en contacteer ons via 051 40 40 10 of per mail matthias@vlaemynck.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 297.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2011
Bewoonbare oppervlakte
94 m2
Referentie
497TAE5SWA2A
Makelaar Code
3680943
EPC Waarde
136 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20220323-0002569942-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Feb 2024
€297.000 / Vlaemynck
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com