Home Te Koop Appartement 8755 Ruiselede
Bruggestraat 104-01-03
Kaart

Bruggestraat 104-01-03

8755 Ruiselede Appartement Te Koop
109 m² wonen
704 m² perceel

Ontdek dit klassevol appartement op de eerste verdieping, met twee slaapkamers en twee terrassen in de charme van Ruiselede. Gelegen in Residentie Ter Brugge, geniet u hier van stedelijk comfort vlakbij het centrum en de Bruggestraat. Alle voorzieningen zoals winkels, banken, scholen en openbaar vervoer liggen binnen handbereik, op loopafstand van uw toekomstige thuis.

Het hart van dit ruime appartement is de woonkamer van 4,20 x 7,75m, perfect voor zowel ontspanning als gezellige maaltijden. Grenzend aan de woonkamer vindt u de volledig uitgeruste open keuken met keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser en spoelbak. Een praktische berging/wasruimte naast de keuken biedt ruimte voor wasmachine en droger.

De twee inpandige terrassen zorgen ervoor dat u altijd van de zon kunt genieten. Met slaapkamers van respectievelijk 3,55 x 4,98m en 4,26 x 4,35m, een complete badkamer met ligbad en douche en een apart toilet met wastafel, vormt dit appartement het ideale kader voor een comfortabel leven.

Bovendien is er een parkeerplaats inbegrepen in de prijs, evenals een gemeenschappelijke fietsenstalling en vuilnisopslag. Enkele extra troeven van dit appartement zijn de hedendaagse architectuur, energiezuinigheid en hoogwaardige afwerking met duurzame materialen. Bovendien is de verkoop onderworpen aan registratierechten, niet aan BTW!

Ontdek deze oase van comfort en moderniteit in het hart van Ruiselede – neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

* * *

Bruggestraat 104-01-03 - 8755 Ruiselede - Klassevol appartement op het eerste verdiep met 2 slpk. en 2 terrassen in Ruiselede!
Ligging:
Residentie Ter Brugge is gelegen nabij centrum Ruiselede en ligt langs de Bruggestraat, nabij alle stedelijke voorzieningen in Ruiselede. In de onmiddellijke omgeving zijn winkels, banken, scholen, openbaar vervoer, … op wandelafstand aanwezig.
Indeling:
We komen in de inkomhal binnen. Deze leidt naar de ruime woonkamer (4,20 x 7,75m) met zit- en eetplaats. Naast de woonkamer komen we in de volledig ingerichte open keuken (2,35 x 3,25m) met een keramische kookplaat, dampkap, koelkast, combi-oven, vaatwas en spoelbak. Naast de keuken vinden we de berging/wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Het appartement beschikt over 2 slaapkamers resp. v. 3,55 x 4,98m en 4,26 x 4,35m, een badkamer met ligbad en douche. Verder is er nog een apart toilet met handenwasser.
Terrassen: Er zijn 2 terrassen. De terrassen zijn zowel vooraan als achteraan gesitueerd waardoor er op elk moment van de dag van de zon kan genoten worden.

Staanplaats: er zit een staanplaats inbegrepen in de prijs! Tot slot is er een gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnisberging.
Enkele pluspunten:
- Hedendaagse architectuur (strakke en moderne uitstraling);
- 2 slaapkamers - 2 terrassen;
- Energiezuinige appartement;
- Kwaliteitsvolle en hoogstaande afwerking met duurzame materialen;
- Verkoop onder registratierechten en niet onder BTW!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2020
Grond oppervlakte
704 m2
Bewoonbare oppervlakte
109 m2
Referentie
E-RJPJXQ6JW0
EPC Waarde
41 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
37012-G-DBA_2017010942/EP18918/A001/D01/SD006
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€349.000 / ERA Lafaut
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com