Kaart

Rue de Locht 76

1030 Schaerbeek Appartement Te Koop
98 m² wonen
1 slaapkamers

Ontdek dit prachtige appartement in het hart van Schaarbeek, gepresenteerd door Gaëlle en Sylvain. Het is ideaal gelegen nabij alle nodige voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen en winkels.

Het appartement heeft een oppervlakte van 98m² en is in uitstekende staat. Het beschikt over een balkon waar u kunt genieten van zonnige dagen en een kelder voor extra opslagruimte. Het interieur bestaat uit een grote slaapkamer, een ruime en lichte woonkamer - perfect om te ontspannen of gasten te ontvangen, een volledig uitgeruste keuken en een tussenverdieping met kantoorruimte die eventueel kan worden omgebouwd tot een tweede slaapkamer.

Dit appartement maakt deel uit van een kleine mede-eigendom met lage kosten. Het is een perfecte keuze voor een koppel of een alleenstaande en is ideaal als eerste aankoop of als investering voor verhuur.

Grijp deze unieke kans om een kwaliteitsvolle woning te kopen tegen een aantrekkelijke prijs van 175.000 EUR. Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met uw betrouwbare makelaarskantoor: Century 21 Ever One.

* * *

Rue de Locht 76 - 1030 Schaerbeek - ONDER OPTIE - Schaarbeek - Gaëlle en Sylvain presenteren u dit prachtige appartement gelegen in het hart van Schaarbeek en dicht bij alle voorzieningen, openbaar vervoer, scholen en winkels.

Dit appartement van 98m² verkeert in perfecte staat, met een balkon om van de mooie dagen te genieten en een kelder voor extra opslag. Het bestaat uit een zeer grote slaapkamer, een ruime en lichte woonkamer, ideaal om te ontspannen of gasten te ontvangen, een volledig uitgeruste keuken en een tussenverdieping met kantoorruimte die kan worden omgebouwd tot een tweede slaapkamer.

Gelegen in een kleine mede-eigendom met lage kosten, is dit appartement perfect voor een koppel of een alleenstaande, ideaal voor een eerste aankoop of een investering in verhuur.

Mis deze unieke kans niet om een kwaliteitsvolle woning te verwerven tegen een aantrekkelijke prijs van 175.000 EUR.

Om dit appartement te bezoeken of voor meer informatie, neem contact op met uw vertrouwde makelaarskantoor: Century 21 Ever One - 02 241 21 21 - info@century21everone.be

Ter informatie en niet bindend.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 175.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
98 m2
Referentie
1B41ETIJOW70
Makelaar Code
PUB1 26032024
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€175.000 / C21 Ever One
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com