Kaart

Rue de Locht 76

1030 Schaerbeek Appartement Te Koop
93 m² wonen
8 m² perceel
1 slaapkamers

Ontdek dit prachtige appartement in het hart van Schaarbeek, gepresenteerd door Gaëlle en Sylvain. Het ligt dicht bij alle noodzakelijke voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen en winkels. Dit appartement op de begane grond heeft een oppervlakte van 93m² en is klaar om gerenoveerd te worden. Met zijn hoge plafonds van bijna 4 meter en authentieke uitstraling is het een ruimte vol potentieel.

Het appartement beschikt over een binnenplaats waar u heerlijk kunt genieten van zonnige dagen en een kelder voor extra opslagruimte. De indeling bestaat uit een slaapkamer, een ruime en lichte woonkamer - perfect om te ontspannen of gasten te ontvangen - een keuken, een badkamer en een apart toilet.

Dit appartement maakt deel uit van een kleine mede-eigendom met lage kosten, waardoor het ideaal is voor een stel of een alleenstaande. Of u nu uw eerste woning wilt kopen of op zoek bent naar een investering voor verhuur, dit appartement is een uitstekende keuze.

De vraagprijs voor dit kwaliteitsvolle pand is 185.000 EUR. Mis deze unieke kans niet! Voor een bezichtiging of meer informatie, neem contact op met Century 21 Ever One via 02 241 21 21 of info@century21everone.be. Let op: deze informatie is indicatief en niet bindend.

* * *

Rue de Locht 76 - 1030 Schaerbeek - Schaarbeek - Gaëlle en Sylvain presenteren u dit prachtige appartement gelegen in het hart van Schaarbeek en dicht bij alle voorzieningen, openbaar vervoer, scholen en winkels.

Dit te renoveren appartement op de begane grond van 93m² heeft veel potentieel. Met een plafondhoogte van bijna 4 meter en een authentiek karakter, biedt het prachtige volumes. Met een binnenplaats om van de mooie dagen te genieten en een kelder voor extra opslag. Het bestaat uit een slaapkamer, een ruime en lichte woonkamer, ideaal om te ontspannen of gasten te ontvangen, een keukenruimte, een badkamer en een apart toilet.

Gelegen in een kleine mede-eigendom met lage kosten, is dit appartement perfect voor een stel of een alleenstaande, ideaal voor een eerste aankoop of als investering voor verhuur.

Mis deze unieke kans niet om een kwaliteitsvolle woning te verwerven tegen een aantrekkelijke prijs van 185.000 EUR.

Om dit appartement te bezoeken of voor meer informatie, neem contact op met uw vertrouwde makelaarskantoor: Century 21 Ever One - 02 241 21 21 - info@century21everone.be

Voor informatieve doeleinden en niet bindend.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 185.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
8 m2
Bewoonbare oppervlakte
93 m2
Referentie
DS19HPRIPAX7
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€185.000 / C21 Ever One
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com