Kaart

Prattenborgplein 34-2

3270 Scherpenheuvel-Zichem Appartement Te Koop
121 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een instapklaar duplex appartement in het centrum van Scherpenheuvel-Zichem? Bekijk dan zeker dit prachtige, slechts 9 jaar oude en uitstekend onderhouden pand. Met een royale oppervlakte van 121m2 biedt dit duplex appartement maar liefst twee slaapkamers en een extra ruimte die je kunt inrichten als kantoor of hobbyruimte.

De woning beschikt over een open keuken met eiland, een gezellige zithoek en een ruime eetkamer. Dankzij de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van het appartement stroomt er altijd veel natuurlijk licht naar binnen. Je hebt de beschikking over een groot terras aan de achterzijde en een kleiner terras aan de voorzijde. De ruime badkamer heeft zowel een ligbad als een douche, en er zijn twee aparte toiletten.

Al je dagelijkse boodschappen doe je op slechts vijf minuten afstand bij diverse supermarkten. Daarnaast loop je binnen drie minuten naar gezellige cafés en restaurants. De snelweg E314 is gemakkelijk te bereiken via de oprit Bekkevoort en Tielt-Winge, slechts tien minuten rijden.

Interesse? Maak dan nu een afspraak met onze consulent Guy op +32499734045 of stuur een mail naar guy@future-home.be. Wil je een gratis schatting van je huidige woning? Neem dan zeker contact met ons op!

Dit appartement is gelegen in een woongebied en heeft een vergunning. Er is geen verkavelingsvergunning, geen dagvaarding en geen voorkooprecht.

* * *

Prattenborgplein 34-2 - 3270 Scherpenheuvel-Zichem - PRACHTIG instapklaar duplex appartement te koop! Gelegen in het centrum van Scherpenheuvel-Zichem, slechts 9 jaar oud en in uitstekende staat. Dit ruime 121 m2 duplex appartement omhelst 2 slaapkamers + een extra ruimte die dienst kan doen als bureauruimte / hobbyruimte + een ruime en een kleine berging, open keuken met eiland, zeer gezellige zithoek, ruime eetkamer, groot terras aan de achterzijde en kleiner terras aan de voorzijde, een ruime badkamer met ligbad en douche en 2 aparte toiletten. Vooral de grote raampartijen vooraan en achteraan zorgen voor veel natuurlijke lichtinval.

Ligging: Op slechts 5 minuutjes diverse supermarkten en op 3 minuutjes wandelafstand gezellige cafés en restaurants. Tevens goede verbinding snelweg E 314 oprit Bekkevoort en Tielt-Winge op 10 minuutjes rijden.


Wens je een gratis schatting? Vergeet dan zeker geen contact met ons op te nemen!!!

Woongebied, Vergunning, Geen verkavelingsvergunning, Geen Dagvaarding, Geen voorkooprecht

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
121 m2
Referentie
ZQS2AFODZV81
Makelaar Code
910-5725746
Prijs Geschiedenis
17 Feb 2024
€329.000 / C21 Future Home
15 Feb 2024
€349.000 / C21 Future Home
13 Jan 2024
€359.000 / C21 Future Home
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com