Kaart

Basilieklaan 158

3270 Scherpenheuvel Appartement
257 m² wonen
320 m² perceel
5 slaapkamers
€660.000

Deze woning in Scherpenheuvel biedt een unieke kans om te investeren in een veelzijdig pand met diverse mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een kangoeroewoning, een co-housing mogelijkheid, een duplex appartement met een praktijk of kantoor op de begane grond, of misschien wel een ruim gelijkvloers appartement met verhuurmogelijkheid van het duplex appartement (of vice versa), dit pand heeft het allemaal.

Professioneel verbouwd tot een luxueus duplex appartement met een royaal terras en een apart gelijkvloers appartement met groene stadstuin, komt deze woning helemaal instapklaar. Met oog voor detail worden alle afwerkingen aangebracht en als nieuwe eigenaar heb je nog inspraak over de specifieke afwerkingskeuzes van het gelijkvloerse appartement in overleg met de bouwheer.

Momenteel is het duplex appartement nog bewoond, waardoor er beperkt foto's beschikbaar zijn. Maar wees gerustgesteld: de huidige bewoners zullen voor de overdracht verhuisd zijn en het pand zal bijgevolg direct beschikbaar zijn voor de nieuwe eigenaar(s).

Gelegen in de stadskern van Scherpenheuvel, is de woning ideaal gelegen dichtbij alle nodige voorzieningen, scholen en winkels. Ook openbaar vervoer en belangrijke verbindingswegen zijn gemakkelijk en snel bereikbaar.

In termen van indeling heeft het pand een gezamenlijke inkomhal op de begane grond. Het gelijkvloers appartement heeft een aparte inkomhal, kantoor, twee slaapkamers, badkamer met douche, apart toilet, garage en leefruimte met open keuken die verbonden is met het terras en de tuin. Het duplex appartement daarentegen beslaat de 1ste en 2de verdieping en heeft een traphal, leefruimte met open keuken en verbinding naar het terras, badkamer met bad en douche, apart toilet, berging en drie slaapkamers plus een bureau.

Het EPB-label voor het gelijkvloerse appartement is nog niet bekend, maar gezien de ingrijpende renovatie begeleid door een architect is label A zeker haalbaar.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem contact op met Steffi via 0467 03 54 04 en ontdek alle details van deze uitzonderlijke woningen.

* * *

Basilieklaan 158 - 3270 Scherpenheuvel - Deze woning biedt je een zeldzame kans om te investeren in een eigendom met zeer veel mogelijkheden. Ben je op zoek naar een kangoeroewoning of co-housing opportuniteit? Een duplex appartement met gelijkvloerse praktijk/kantoorruimte? Een ruim gelijkvloers appartement met mogelijkheid tot verhuring van het duplex appartement of andersom? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.Deze rijwoning werd professioneel verbouwd tot een luxueus duplex appartement met een royaal terras en een apart gelijkvloers appartement met een groene stadstuin. Het pand wordt volledig instapklaar aangeboden en wordt bijgevolg afgewerkt met oog voor detail. De nieuwe eigenaars kunnen nog specifieke keuzes maken voor de afwerking van het gelijkvloerse appartement in samenspraak met de bouwheer.Het duplex appartement is nog bewoond waardoor er momenteel beperkt foto's genomen konden worden. De huidige bewoners zullen het pand echter verlaten hebben voor de akte, waardoor het direct beschikbaar is voor de nieuwe eigenaar(s).De woning is gelegen in de stadskern van Scherpenheuvel, dichtbij alle nodige voorzieningen, scholen en winkels. Openbaar vervoer en belangrijke verbindingswegen zijn gemakkelijk bereikbaar.DE INDELING:GEMEENSCHAPPELIJK: gelijkvloerse inkomhalGELIJKVLOERS: inkomhal van het duplex appartement met bergruimte, gelijkvloerse appartement: aparte inkomhal, bureau, 2 slaapkamers, badkamer met douche, apart toilet, garage, leefruimte met open keuken en verbinding met terras en tuin, kelder.EERSTE VERDIEPING: duplex appartement: traphal, leefruimte met open keuken en verbinding met terras, badkamer met bad en douche, apart toilet, bergingTWEEDE VERDIEPING: duplex appartement: nachthal 3 slaapkamers, bureau, apart toiletDe EPB score voor het gelijkvloerse appartement is nog niet gekend. Aangezien het hier gaat over een verbouwing met architect voor ingrijpende renovatie zal label A sowieso behaald worden.Meer weten? Geef Steffi een seintje via 0467 03 54 04 en ontdek alle details van deze uitzonderlijk woningen.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 660.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1918
Grond oppervlakte
320 m2
Bewoonbare oppervlakte
257 m2
Referentie
0Y5-22ZBJQ-8
Makelaar Code
SCHBAS158CCC
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
02 Mar 2024
€660.000 / Immo Persyn
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com