Home Appartement 3270 Scherpenheuvel
August Nihoulstraat 47A
Kaart

August Nihoulstraat 47A

3270 Scherpenheuvel Appartement
257 m² wonen
793 m² perceel
3 slaapkamers
€435.000

Zoek je een unieke investeringskans of een royaal appartement met commerciële potentie? Ontdek dit prachtige, gelijkvloerse appartement met toegevoegde commerciële/praktijkruimte, gelegen in het sprankelende centrum van Scherpenheuvel. Dit aanbod biedt een ontzagwekkende hoeveelheid mogelijkheden.

Het appartement op de begane grond is perfect voor wie graag gelijkvloers woont, of voor wie op zoek is naar ruimte om een bedrijf of praktijk te vestigen. De ruime indeling kan aangepast worden aan verschillende behoeften, of je nu op zoek bent naar kantoorruimte, winkelruimte of een gezellige woonomgeving.

De veelzijdige ruimte kan ook als extra woongedeelte fungeren, wat weer meer plaats biedt voor een slaapkamer, badkamer en/of leefruimte. Daarnaast maakt de nabijheid van het Cultureel Centrum Den Egger ruime parkeergelegenheden mogelijk dicht bij de commerciële ruimte. Verder beschikt het pand over een achteruitgang die leidt naar parkeerplaatsen in de tuin, bereikbaar via de Henri Adriaensstraat.

Het gelijkvloerse appartement is goed ingedeeld: het beschikt over een commerciële/multifunctionele ruimte met eigen ingang en overdekt portaal, een inkomhal, bergruimte, toilet, slaapkamer, badkamer, leefruimte met open keuken en toegang tot de tuin. Daarnaast is er een mezzanine of slaapkamer boven de woonruimte. De ruime tuin is zowel via de woning als vanaf de Henri Adriaensstraat te bereiken.

Dit prachtige pand met zijn talloze mogelijkheden is perfect voor mensen met een beroep aan huis, specifieke hobby’s en meer. We laten je alle belangrijke troeven graag van dichtbij ontdekken. Neem zeker contact op om deze woning zelf te ervaren. Mail naar steffi@immopersyn.be of bel 0467 03 54 04 voor een afspraak.

* * *

August Nihoulstraat 47A - 3270 Scherpenheuvel - Ben je op zoek naar een unieke investeringsmogelijkheid of een ruim appartement met commerciële potentieel? Dit prachtige gelijkvloerse appartement met commerciële ruimte/praktijkruimte bevindt zich in de bruisende stadskern van Scherpenheuvel en biedt je tal van mogelijkheden.Gelijkvloers: commerciële ruimte / polyvalente ruimte en gelijkvloers appartement:Het gelijkvloers appartement is ideaal voor wie gelijkvloers wil wonen en/of voor wie op zoek is naar een commerciële ruimte/praktijkruimte. Met zijn ruime indeling biedt het tal van mogelijkheden, of het nu gaat om een kantoor, een winkel of een gezellige woonruimte.De polyvalente ruimte kan ook bestemd worden voor woning. Zo krijgt het gelijkvloerse appartement extra ruimte voor slaapkamer, badkamer, leefruimte, etc.De nabijheid van Cultureel Centrum Den Egger zorgt voor een grote parkeermogelijkheid vlakbij de commerciële ruimte.Verder is er ook een achteruitgang met staanplaatsen achteraan in de tuin; bereikbaar via de Henri Adriaensstraat.DE INDELING:GELIJKVLOERS: commerciële ruimte / polyvalente ruimte (nog in te richten) met eigen ingang en overdekt portaal, inkomhal, berging, toilet, slaapkamer, badkamer, leefruimte met open keuken en toegang tot de tuin, mezzanine / slaapkamer boven de leefruimte, de tuin kan langs de achterzijde aan de Henri Adriaensstraat bereikt worden waar ook nog 2 staanplaatsen zijn.KELDER: de woning is onderkelderd en deze kelder kan ook vanuit de tuin bereikt worden (handig voor fietsen, grasmaaier, etc.).BUITEN: Ruime tuin die tevens langs de achterzijde aan de Henri Adriaensstraat bereikt kan worden, waar er ook nog 2 staanplaatsen zijn.Kortom een prachtig pand met talrijke mogelijkheden en ruimte voor bijberoep, vrij beroep, praktijkruimte specifieke hobby’s, etc.Alle belangrijke troeven laten we je ter plaatse graag ontdekken. Kom deze woning dus zeker zelf ontdekken en maak vandaag nog je afspraak.Mail steffi@immopersyn.be of bel 0467 03 54 04

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 435.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1950
Grond oppervlakte
793 m2
Bewoonbare oppervlakte
257 m2
Referentie
IXYME5017KD8
Makelaar Code
SCHAUG47AC
EPC Certificaat
Te behalen vanuit de startverklaring
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€435.000 / Immo Persyn
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com