Kaart

Kerkstraat 36

2970 Schilde Appartement Te Koop
79 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Kerkstraat 36 - 2970 Schilde - Prachtig nieuwbouwappartement in het centrum van ' s Gravenwezel.

Betreed dit prachtig nieuwbouwappartement op de gelijkvloerse verdieping in het uniek woonproject "'t Krekeloord" in het centrum van 's Gravenwezel. 

In het hart van 's Gravenwezel, vlak naast de kerk bevindt zich 't Krekeloord, midden in het bruisend handelscentrum waar een uitgebreide middenstand gevestigd is: bakker, beenhouder, bank en grootwarenhuis bevinden zich op wandelafstand. Ook de nabijheid van het grote groene Lodewijk De Vocht park is een grote troef.  Recreatief wandelen en fietsen kan in deze groene gemeente in alle rust.

U betreedt het appartement via een individuele inkom/nachthal en kan doorlopen tot in de lichte leefruimte met open keuken met een groot raam die de kamer vult met natuurlijk licht. Aansluitend hebt U toegang tot het terras (12m²) en de tuin (24 m²). Vooraan bevinden zich nog een apart toilet, badkamer en slaapkamer. De keuken en de badkamer zijn voorzien van alle comfort. De buitenruimte biedt een ideale plek voor ontspanning, ochtendlijke koffiemomenten en gezellige avonden met dierbaren. Het gemeenschappelijk groen wordt aangeplant met volwassen struiken.

Met een ondergrondse parkeerplaats, kelderberging en gedeelde ondergrondse fietsenstalling, biedt dit appartement niet alleen weelde, maar ook praktisch comfort. 

Mis deze kans niet om in het centrum van 's Gravenwezel te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Voor meer informatie of een bezoek aan dit prachtig appartement, neem contact met Karin op 0486/97 84 27 of per e-mail op karin@reds.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
79 m2
Referentie
4I2OQNOAKTEJ
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com