Kaart

Wijnegembaan 37

2900 Schoten Appartement Te Koop
84 m² wonen
590 m² perceel
2 slaapkamers

Wijnegembaan 37 - 2900 Schoten - Een licht hoekappartement waar je zo in kunt, met mooie, tijdloze materialen, twee ruime slaapkamers, een enorme leefruimte, een garagebox die optioneel aan te kopen is (€25.000) én een heerlijk overdekt terras met veranda-vibes? Dat krijg je hier, nét om de hoek van de Schotense vaart en vlakbij het gezellige centrum.
In een kleinschalig gebouw met slechts 4 units, en met de mooie, brede Schotense vaart iets verderop in je straat, vind je hier op de eerste en bovenste verdieping een fijn, instapklaar appartement. Je stapt er binnen in de centrale inkomhal, waar je een apart gastentoilet hebt. De mooie, lichtgrijze XL-tegel die je hier ziet, loopt naadloos door tot in de leefruimte en de keuken ernaast, waardoor de ruimtes nog groter lijken…
Leefruimte XL, mooie materialen én een topterras Die leefruimte mag je met z’n 34 m² gerust riant noemen, met heel veel plaats voor een salon, een eethoek en zelfs nog een bureauhoekje. Dankzij de hoekligging en de grote ramen trek je hier heel wat licht binnen, en kijk je hier gedeeltelijk uit op het groene park -mét kasteeltje! - tegenover je voordeur. Links vooraan, aan de straatkant, heb je de keuken, die met z’n L-vorm enorm praktisch en ook volledig geïnstalleerd is. Je hebt hier een elektrisch vuur, een dampkap, dubbele spoelbak, oven, koelkast met 3 diepvriesvakken en heel wat kastruimte. Tegen de muur kan je ook nog een ontbijttafeltje installeren als je wilt.
Weer in de hal, heb je nog de moderne badkamer met z’n prachtige XL-tegel in marmerlook, een inloopdouche, lavabo met onderkast en spiegel en een groot raam, waardoor je hier veel licht én verluchting hebt. De twee slaapkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde, waarvan beide een authentieke blokjesparket hebben. De kamers kijken uit op dé troef van dit appartement: de grote lichte veranda/overdekt terras van maar liefst 12,5 m², dat je via de rechtse slaapkamer betreedt. Het is hier heerlijk warm en licht, ideaal om je eigen urban jungle te kweken met enkele XL planten, te relaxen en te lezen, bijvoorbeeld.
Toplocatie tussen de Schotense vaart & het gezellige centrum Je woont hier net om de hoek van de mooie Schotense vaart, met het bruisende, gezellige centrum van Schoten op wandelafstand. Dat betekent: heel wat winkels, horeca en openbaar vervoer vlakbij, net als enkele gekende scholen. Voor nog meer groen ben je zo in het park van Schoten, met z’n kasteel en restaurant de Riddershoeve, en ook in het mooie ’s Gravenwezel ben je zo. Een absolute toplocatie dus.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 235.000
Kadastraal Inkomen
€ 815
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
590 m2
Bewoonbare oppervlakte
84 m2
Referentie
T09CFA2ZFAGZ
Makelaar Code
12412
EPC Waarde
193 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240419-0003215945-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Info aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Info aangevraagd
Bestemming
Info aangevraagd
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€235.000 / Immovasta
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com