Home Te Koop Appartement 8340 Sijsele
Stationsstraat 73
Kaart

Stationsstraat 73

8340 Sijsele Appartement Te Koop
100 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een modern duplex appartement in een serene buurt met alle faciliteiten binnen handbereik? Dan is dit aanbod in de Stationsstraat te Sijsele zeker iets voor jou.

Vanaf het moment dat je binnenkomt, verwelkomt de hal je met een handige vestiaire en een gastentoilet. De leefruimte baadt in het licht en stroomt naadloos over in de open, volledig geïnstalleerde keuken. Daarnaast beschikt het appartement over een praktische berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Het bovenste niveau beschikt over twee royale slaapkamers en een stijlvolle badkamer met een dubbele wastafel en een inloopdouche. Kortom, alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.

Maar dat is nog niet alles, het appartement wordt geleverd met tal van extra's. Een ventilatiesysteem om een frisse en gezonde leefomgeving te garanderen, een lift voor makkelijke toegang, en een gemeenschappelijke fietsenstalling voor je tweewieler. Vuilnis wordt netjes opgeborgen in een apart vuilnislokaal.

Parkeergelegenheid is nooit een probleem, er zijn genoeg plaatsen op straat. Voor natuurliefhebbers zijn er talrijke wandel- en fietsroutes in de buurt. Bovendien heb je een goede verbinding naar Brugge, Maldegem, de kust en Damme.

Klinkt dit als jouw volgende droomwoning? Neem dan gerust contact op met Vanessa op het nummer 0474 93 18 88 voor meer informatie of voor een vrijblijvend bezoek. Ontdek wat dit charmante duplex appartement in Sijsele je te bieden heeft!

* * *

Stationsstraat 73 - 8340 Sijsele - Dit recent duplex appartement bevindt zich in een rustige buurt in de Stationsstraat te Sijsele met alle faciliteiten dichtbij.

Indeling: inkomhal met vestiaire, gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken en berging met aansluiting voor wasmachine & droogkast. Op het verdiep zijn er 2 ruime slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche.

Extra's: ventilatiesysteem, lift, gemeenschappelijke fietsenstalling, vuilnislokaal, veel parkeergelegenheid in de straat, wandel- en fietsroutes in de buurt, goede verbindingen naar Brugge, Maldegem, de kust & Damme.

Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek, aarzel niet en bel Vanessa op het nummer 0474 93 18 88.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Kadastraal Inkomen
€ 510
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
95HYNP1BVINS
Makelaar Code
R82VV010C
EPC Waarde
114 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
31006-G-2011/0096/EP14854/A001/D01/SD025
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
28 Feb 2024
€275.000 / Panorama Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com