Home Appartement 8340 Sijsele
Veldstraat 36a
Kaart

Veldstraat 36a

8340 Sijsele Appartement
114 m² wonen
€224.000

Ontdek dit lichte en centraal gelegen appartement op de tweede verdieping met een ruime bewoonbare oppervlakte van maar liefst 114m². Dankzij de strategische ligging van het appartement bent u omringd door alle noodzakelijke voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen, winkels, en restaurants/cafés. Bovendien geniet u van een gemakkelijke verbinding naar Damme, Brugge en de kust.

Het appartement is sfeervol ingedeeld met een inkomhal met ingebouwde vestiairekast, gastentoilet, grote en lichte woonkamer die toegang biedt tot het terras en een volledig uitgeruste keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het tweede terras waar het altijd heerlijk vertoeven is. Verder bevat de woning een berging met aansluiting voor wasmachine, drie slaapkamers en een badkamer voorzien van een dubbel lavabomeubel en ligbad.

Daarnaast is er een optie om een ondergrondse garagebox te kopen voor €25.000, die ook ideaal kan dienen als extra opslagruimte binnen het gebouw.

Of u nu op zoek bent naar een nieuw thuis of een perfecte investeringsmogelijkheid – dit appartement kan u die beide bieden. Met huurders die momenteel al in het appartement verblijven, kan dit pand meteen dienen als een lucratieve investering.

Bent u benieuwd naar dit lichtovergoten appartement? Neem dan 7 dagen per week contact op met Bonne Vastgoed op 0468/10.40.40 of mail naar info@bonnevastgoed.be voor meer informatie.

* * *

Veldstraat 36a - 8340 Sijsele - Kom dit centraal gelegen en bijzonder lichtrijke appartement ontdekken. 

Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping en heeft maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 114m². Door de centrale ligging geniet je in de nabije omgeving van openbaar vervoer, scholen, winkels, restaurants/cafés en zoveel meer. Als surplus geniet je van een vlotte verbinding richting Damme, Brugge en de kust. 

Het appartement bestaat uit een inkomhal met ingemaakte vestiairekast, gastentoilet, grote en lichtrijke woonkamer met toegang tot het terras, geïnstalleerde keuken met toegang tot het 2e terras waar het steeds genieten is. 
Vervolgens is er nog een berging met aansluiting voor wasmachine, 3 slaapkamer en de badkamer voorzien van dubbel lavabomeubel en ligbad. 

Aankoop ondergrondse garagebox aan €25.000. Deze is tevens ideaal als extra bergruimte binnen het gebouw. 

Op zoek naar een nieuw stekje of juist naar de perfecte investering? Doordat het appartement op heden reeds verhuurd is zou dit meteen als investering kunnen dienen. 

Benieuwd naar dit lichtrijke appartement? 

Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via 0468/10.40.40 of info@bonnevastgoed.be

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 224.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
114 m2
Referentie
0JOR45TK9VE7
Makelaar Code
5901533
EPC Waarde
128 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230707-0002935570-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€224.000 / Bonne Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com