Kaart

Hulstbaan 45-F

9112 Sinaai Appartement Te Koop
818.24 m² wonen
3 slaapkamers
€1.250.000
Lening simuleren

* * *

Hulstbaan 45-F - 9112 Sinaai - Atelierwoning met tal van mogelijkheden!
Deze woning is verdeeld in 2 aparte entiteiten, privé gedeelte boven in combinatie met praktijk/KMO-ruimte op de benedenverdieping. Het atelier beslaat een indrukwekkende oppervlakte van 561 m² en wordt gekenmerkt door grote raampartijen die zorgen voor overvloedig daglicht. Het aangrenzende privé gedeelte op de bovenverdieping (257m²) bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, drie ruime slaapkamers en een badkamer. Bovendien is er een apart gastentoilet en een riant hoekterras waar men volop van kan genieten.

De Melkerij

In Sinaai wordt de voormalige Melkerij ontwikkeld tot een prachtig wooncomplex. De Melkerij telt 27 appartementen (1-2-3 slaapkamers), 5 woningen en 3 atelierwoningen. Alle wooneenheden zijn voorzien van parkeermogelijkheid (al dan niet ondergronds). Het divers aanbod maakt De Melkerij zeer aantrekkelijk voor alle doelgroepen: gezinnen, ouderen, alleenstaanden, doorgroeiers, kleine zelfstandigen,…

Alle appartementen hebben ruime individuele buitenruimten. Daarbovenop is er de ruime parktuin die de Melkerij zijn groen karakter geeft. De rijwoningen en gelijkvloers appartementen hebben zelfs rechtstreeks toegang tot de parktuin vanuit de privétuin. Ideaal voor een korte wandeling of ontspanningsmoment. Ook kan u de kleintjes met een gerust hart buiten laten spelen daar de parktuin enkel toegankelijk is voor bewoners.

Authentiek & groen wonen

U wenst een mooie woonst in Centrum Sinaai met een authentiek karakter? Deze unieke combinatie vindt u terug in De Melkerij. De ontwikkeling gebeurt met respect voor het verleden. Zo worden onder meer de schouw & gevel behouden en gerestaureerd, wat de parktuin meer karakter geeft. Naast de parktuin geniet u ook van een prachtig groen uitzicht. Kortom: Wonen in een unieke groene omgeving.

Duurzaamheid

We hechten veel waarde aan duurzaamheid binnen onze bouwprojecten. We kozen bewust voor geothermie: duurzaam verwarmen via warmtepompen. Alle woningen worden gerealiseerd als BEN-woning, incl PV-cellen en ventilatiesysteem met warmte-terug-win installatie.

De Melkerij is gelegen nabij de dorpskern (met een prachtig dorpsplein/dries). Er is een vlotte verbinding naar zowel
E17 (5min) als E34 (10min). De groene omgeving van Sinaai is daarnaast uiterst geschikt voor wandel en fietstochten

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.250.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
818.24 m2
Referentie
DD53HJLYHON6
Makelaar Code
836848
EPC Waarde
20 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
Nieuwbouw
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
/
Overstromingsgebied
/
Prijs Geschiedenis
16 Feb 2024
€1.250.000 / Quares
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com