Kaart

Derbystraat 164

9051 Sint-Denijs-Westrem Appartement Te Koop
71 m² wonen
1 slaapkamers

Residentie "Mayflower" in Sint-Denijs-Westrem is niet zomaar een wooncomplex. Het is een unieke plaats waar diverse groepen bewoners comfortabel samenleven, ondersteund door de luxe van hotelservices. Wanneer u kiest voor deze residentie, betekent dit dat u in het comfort van uw eigen gerenoveerde appartement woont en toch geniet van faciliteiten zoals een bar, restaurant, verwarmd zwembad, fitnessruimte en een zonnige tuin. Dit alles maakt deel uit van een vast en verplicht dagtarief.

Het beschikbare gelijkvloerse appartement is onlangs volledig opgewaardeerd met hoogwaardige materialen. Dit verzekert u van een kwalitatieve leefruimte die baadt in het licht en uitgeeft op een zuidelijk terras dat grenst aan een groene omgeving. Als u op zoek bent naar vastgoed als investering, dan komt dit appartement als geroepen.

Het appartement heeft een logische indeling met een inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, slaapkamer en een badkamer die voorzien is van een inloopdouche, lavabo en toilet. Daarnaast heeft u ook beschikking over een kelder voor extra opslagruimte.

Wat Residentie "Mayflower" onderscheidt, is de uitzonderlijke ligging en de aangeboden diensten door 'Ikaria', waaronder onthaal en conciërge, en woonadviseur. Daarenboven geniet u van een prachtig zicht op de tuin vanaf uw zuidgericht terras. Met zijn renovatie met kwalitatieve materialen is dit vastgoedaanbod een mooie kans voor vastgoedinvesteerders.

* * *

Derbystraat 164 - 9051 Sint-Denijs-Westrem - Residentie "Mayflower" is een serviceresidentie in Sint-Denijs-Westrem die wordt getransformeerd tot een wooncomplex voor een mix van bewoners.
Naast het gebruik van uw eigen appartement met terras geniet u van de hotelservices in de gemeenschappelijke ruimtes (tegen een vaste en verplichte dagprijs) : bar, restaurant, verwarmd zwembad, fitness, zonnige tuin, ... .

Het gelijkvloerse appartement is gerenoveerd met kwalitatieve materialen en geniet naast veel lichtinval ook van een aangenaam zuidelijk terras dat paalt aan groen.

Op zoek naar vastgoed als investering? Dan is de aankoop van dit appartement interessant.

INDELING
Inkomhal - gastentoilet - leefruimte - keuken - slaapkamer - badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet - terras
Extra: Kelder

TROEVEN:
- Renovatie met kwalitatieve materialen
- Zuid-gericht terras met zicht op de tuin
- Ligging
- Aangeboden (verplichte) diensten door "Ikaria": onthaal en conciërge, woonadviseur, ...

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 165.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.008
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1996
Bewoonbare oppervlakte
71 m2
Referentie
5659T06GSPDF
Makelaar Code
173282
EPC Waarde
3910 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€165.000 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com