Kaart

Sint-Dionysiusstraat 65

9051 Sint-Denijs-Westrem Appartement Te Koop
140 m² wonen
140 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek dit prachtig gerenoveerd appartement waar kwaliteit en natuurlijke elementen hand in hand gaan voor een charmante en gezellige sfeer. Tijdens de renovatie is er rekening gehouden met de energetische principes van Feng Shui, wat zorgt voor een harmonieuze leefomgeving.

Geniet van het gemak van ingebouwde kasten in elke kamer die zijn ingericht volgens de Marie Kondo-methode, ze zorgen voor rust en extra opbergruimte. De open keuken is hypermodern en uitgerust met trendy apparaten. Denk aan een Amerikaanse koelkast, vaatwasser, ingebouwde koffiemachine, verschillende ovens, wijnkoelkast en een kookeiland met inductiekookplaat en ingebouwde dampkap.

Het appartement is ideaal gelegen nabij de dorpskern van Sint-Denijs-Westrem, met alle voorzieningen zoals winkels, restaurants en bushalte binnen handbereik. Ondanks de nabijheid van deze faciliteiten, kunt u genieten van de rust en het groen van het privépark waarin residentie 'Kastana' zich bevindt.

Het interieur, Japandy genaamd, voegt een uniek esthetisch element toe aan het geheel. Het ruime appartement bestaat uit een lichte inkomhal die leidt naar een grote leefruimte met open keuken, eetkamer en woonkamer. Via de eigentijdse glazen deur bereikt u de wasruimte, het toilet, de badkamer en drie tweepersoonsslaapkamers.

Wat de isolatie betreft, het appartement is uitstekend geïsoleerd met dubbele beglazing en een nieuw gerenoveerd dak, waardoor het verwarmingsverbruik tot een minimum wordt beperkt. Het pand beschikt over een kelder en een garage die verplicht moet worden aangekocht voor €30.000.

Mis deze unieke kans niet en neem snel contact op met brent@immofrancois.be om uw bezichtiging in te plannen. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

* * *

Sint-Dionysiusstraat 65 - 9051 Sint-Denijs-Westrem - Dit prachtig gerenoveerde appartement is doordrenkt van kwaliteit en natuurlijke elementen, waardoor er een charmante en gezellige sfeer heerst. Bij de renovatie werd zelfs rekening gehouden met de energetische principes van Feng Shui voor een extra vleugje harmonie. Het appartement beschikt over ingebouwde kasten in elke kamer, volgens de Marie Kondo-methode, wat zorgt voor rust en extra opbergruimte. De open keuken is hypermodern, uitgerust met alle trendy apparatuur zoals een Amerikaanse koelkast, vaatwasser, ingebouwde koffiemachine, verschillende ovens, een wijnkoelkast en een inductiekookplaten met ingebouwde dampkap in het kookeiland!
Wat de locatie betreft, het appartement bevindt zich op een geweldige plek, dichtbij de dorpskern van Sint-Denijs-Westrem en alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, bushalte en de snelweg, terwijl je toch kunt genieten van de rust en het groen van het privépark waarin de residentie ‘Kastana’ zich bevindt.
Het design, genaamd Japandy, voegt een uniek esthetisch element toe aan het geheel. Het appartement heeft een ruime indeling, met een lichte inkomhal die leidt naar een grote leefruimte met open keuken, eet- en woonkamer. Aan de andere kant van de eigentijdse glazen deur bevinden zich een wasruimte, toilet, badkamer en drie tweepersoonsslaapkamers.
Bovendien is het appartement uitstekend geïsoleerd, met dubbele beglazing en een nieuw gerenoveerd dak, waardoor het verwarmingsverbruik tot een minimum wordt beperkt. Met een kelder en een verplicht aan te kopen garage van €30.000 biedt dit appartement een complete en comfortabele leefomgeving.
Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan en neem vliegensvlug contact op met brent@immofrancois.be om uw bezoekmoment in te plannen. Tot binnenkort!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 435.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
140 m2
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
YRYM0RL3UK9W
EPC Waarde
124 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20220316-0002564609-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€435.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com