Kaart

Putkapelstraat 73

9051 Sint-Denijs-Westrem Appartement Te Koop
69 m² wonen
1980 m² perceel
1 slaapkamers

Kom en ontdek dit prachtige appartement op de begane grond in de gewilde Residentie SAVOY. Dit appartement biedt een perfecte mix van comfortabel wonen met een ruime woonkamer van 28 m² en een gezellige slaapkamer van 12 m², dicht bij het centrum en verschillende toegangswegen.

Het appartement is niet alleen ruim in termen van woon- en slaapruimte, maar heeft ook een uitgeruste badkamer, een volledig geïnstalleerde keuken, een berging en een apart toilet. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een terras met uitzicht op een groene tuin.

Met de lift of trap kunt u naar het kelderverdiep gaan dat ruimte biedt voor een privé berging en een afgesloten privé garagebox. Daarnaast is er ook een gemeenschappelijke fietsenberging en de mogelijkheid om een garagebox te kopen voor €28.000.

Dit is een zeldzame kans om in zo'n prachtig appartement in Residentie SAVOY te wonen. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te plannen!

* * *

Putkapelstraat 73 - 9051 Sint-Denijs-Westrem - Ontdek dit prachtige gelijkvloerse appartement gelegen in de begeerde Residentie SAVOY. Met een ruime woonkamer van 28 m² en een gezellige slaapkamer van 12 m² biedt dit appartement een perfecte combinatie van comfortabel wonen nabij het centrum en verschillende invalswegen.
Het appartement beschikt dus over een ruime woonkamer en slaapkamer. Hiernaast is er ook plaats voor een uitgeruste badkamer, geïnstalleerde keuken, berging en apart toilet. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras met uitzicht op de groene tuin.
Via de lift of de trap komt u terecht op het kelderverdiep dat plaats biedt voor een privatieve berging en een afgesloten privatieve garagebox.
Bovendien is er ook een gemeenschappelijke fietsenberging en de mogelijkheid tot aankoop van een garagebox aan €28.000.
Mis deze zeldzame kans niet om te wonen in dit prachtige appartement in Residentie SAVOY.
Neem vandaag nog contact met ons op via info@excellent-vastgoed.be of 09 380 09 74 om een afspraak in te plannen!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 209.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
1980 m2
Bewoonbare oppervlakte
69 m2
Referentie
JDVSZ3QIV3HL
Makelaar Code
4113
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€209.000 / Excellent Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com