Kaart

Stationsstraat 6-0

1640 Sint-Genesius-Rode Appartement Te Koop
135 m² wonen

Maak je klaar om te vallen voor dit exclusieve villa-appartement, dat eind 2022 gebouwd zal zijn. Vanaf het moment dat je binnenstapt, betovert de ruime woonkamer van 40 vierkante meter je met zijn open keuken en adembenemende groene uitzicht. Het zuidwestelijk georiënteerde terras is de ideale plek om heerlijk te genieten van de glorieuze zon.

Volledig uitgevoerd in hoogwaardige materialen met een prachtige en elegante afwerking, ademt dit appartement pure klasse. De kleinschalige mede-eigendom, bestaande uit slechts 11 appartementen, biedt een intieme en exclusieve sfeer. Daarnaast biedt de royale leefruimte van 135 vierkante meter alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen.

Een warme en karaktervolle touch wordt toegevoegd aan de ruimtes dankzij het halfmassief eiken parket. De volledig uitgeruste keuken, compleet met een natuurstenen aanrechtblad, maakt koken een waar genot. Het appartement heeft ook 2 badkamers voor je comfort, elk uitgerust met een Italiaanse douche en ligbad. Er zijn 3 slaapkamers beschikbaar, elk van 13 vierkante meter, perfect voor rust en ontspanning. Bovendien beschikt dit appartement over voldoende opbergruimte, een kelder en een parkeerplaats.

Met het verwachte energieprestatiecertificaat van B is dit appartement niet alleen een lust voor het oog, maar ook een toonbeeld van energiezuinigheid. Wat de locatie betreft, bevindt dit appartement zich op loopafstand van het levendige centrum van Rode met winkels, scholen en openbaar vervoer. Hier geniet je van het beste van beide werelden: de rust en het groen van de omgeving in combinatie met de nabijheid van alle voorzieningen.

* * *

Stationsstraat 6-0 - 1640 Sint-Genesius-Rode - Dit exclusieve villa-appartement, einde bouw 2022, verwelkomt u met een ruime living van 40 m², voorzien van een open keuken en een prachtig zicht op het groen. Het zuidwest gerichte terras is de perfecte plek om te genieten van de zon.
Met volwaardige materialen en een hele verzorgde en elegante afwerking straalt dit appartement pure klasse uit. De kleine mede-eigendom van slechts 11 appartementen zorgt voor een intieme sfeer en exclusiviteit. Met een royaal bewoonbare oppervlakte van 135m² biedt dit appartement u alle ruimte om comfortabel te leven.
Het appartement is voorzien van een halfmassief eiken parket, wat warmte en karakter toevoegt aan de ruimtes. De keuken is volledig uitgerust en voorzien van een werkblad in natuursteen, waardoor koken hier een waar genot wordt.
Daarnaast beschikt het appartement over 2 badkamers, uitgerust met een Italiaanse douche en een ligbad.De 3 slaapkamers, elk met een oppervlakte van 13m², bieden voldoende ruimte voor rust en ontspanning.
Opbergruimte in het appartement, een kelder, en staanplaats.
Met een geschat energieprestatiecertificaat van B, is dit appartement niet alleen een esthetische blikvanger, maar ook een toonbeeld van energie-efficiëntie.
Gelegen op wandelafstand van het bruisende centrum van Rode met zijn winkels, scholen en openbaar vervoer, geniet u hier van het beste van twee werelden: rust en groen in combinatie met de nabijheid van alle voorzieningen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.500
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
135 m2
Referentie
ZHA7LC89RE-J
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Industriegebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€549.500 / ERA Innova
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com