Kaart

Strandlaan 340

8670 Sint-idesbald Appartement Te Koop
93 m² wonen
2 slaapkamers

Kom op 23 maart tussen 14u en 17u naar ons bezichtigingsmoment en ontdek als eerste dit exclusieve appartement, aangeboden door Marigold Developments. Dit architectonische meesterwerk, gesitueerd in een culinaire hotspot aan de Westkust, biedt een adembenemend frontaal zeezicht vanaf de bovenste verdieping en garandeert een fantastisch verblijf aan zee. Wellicht vindt u de meubels zo mooi dat u besluit deze ook te kopen.

Gelegen op het zesde verdiep, verwelkomt dit appartement u met een ruime inkomhal die leidt naar een berging en apart toilet. De woonkamer vloeit naadloos over in een open keuken. Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer en toegang tot het terras.

De unieke binnenarchitectuur van dit appartement is uitzonderlijk afgewerkt en wordt gecombineerd met tal van voordelen. Geniet van het prachtige frontale zeezicht, een gunstig energieprestatiecertificaat (EPC) en een centrale ligging nabij alle winkels. Mis deze unieke kans niet en beleef de luxe van dit uitzonderlijke aanbod zelf.

* * *

Strandlaan 340 - 8670 Sint-idesbald - Bezoek als eerste dit exclusief appartement met een zeer hoge afwerkingsgraad van Marigold Developments. Deze architecturale parel aan de culinaire hotspot van de Westkust heeft een fantastisch frontaal zeezicht vanop het bovenste verdiep en biedt u een subliem verblijf aan zee. U heeft de mogelijkheid de meubels bij te kopen.

De indeling van het appartement op het 6de verdiep is hetvolgende:
Inkomhal met berging en apart toilet, woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers met eigen badkamer en toegang tot terras.

Enkele troeven: Unieke binnen architectuur met zeer hoge afwerkingsgraad Frontaal zeezicht Gunstig EPC Centraal gelegen nabij alle winkels

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 735.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1965
Bewoonbare oppervlakte
93 m2
Referentie
6M-3OC7QI2BJ
Makelaar Code
3697227
EPC Waarde
156 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240208-0002820759-RES-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€735.000 / Vlaemynck
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com