Home Te Koop Appartement 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Rue Sainte-Marie - Sint-Mariastraat 1
Kaart

Rue Sainte-Marie - Sint-Mariastraat 1

1080 Sint-Jans-Molenbeek Appartement Te Koop
130 m² wonen
3 slaapkamers

Dit instapklare appartement is gunstig gelegen aan de rand van de levendige Dansaertwijk, op loopafstand van het metrostation Comte De Flandre. Met belangrijke toegangswegen op slechts een paar minuten rijden, is het gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Gelegen op de eerste verdieping, is het appartement zowel via een lift als een trap toegankelijk. Bij binnenkomst leidt een ruime hal, uitgerust met ingebouwde kasten en een gastentoilet, naar een royale woonkamer van 50 m² met terras dat een prachtig uitzicht biedt op het plein en het kanaal. Daarnaast beschikt het over een volledig uitgeruste aparte keuken.

De hoofdslaapkamer van 15 m² is voorzien van inbouwkasten en heeft een eigen badkamer met douche en wastafel. Aan de andere kant van de hal bevinden zich twee extra slaapkamers van 11 m² die een gemeenschappelijke badkamer delen, uitgerust met een bad, toilet en een plek voor wasmachine en droger.

Extra opslagruimte is beschikbaar in de kelder van het gebouw, dat ook voorzien is van een fietsenstalling en een gemeenschappelijke tuin. De mogelijkheid bestaat om een parkeerplaats te verwerven.

Neem voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen contact op met de eigenaar per e-mail op sreynaert@hotmail.com of telefonisch op 0471 86 18 49.

* * *

Rue Sainte-Marie - Sint-Mariastraat 1 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek - Idéalement situé en angle, ce logement prêt à emménager se trouve en périphérie du quartier vivant de Dansaert, à une courte distance à pied du métro Comte De Flandre.

Facilement accessible en voiture, l'appartement est à quelques minutes des principales voies d'accès.

Disposition :

L’appartement se situe au premier étage et est accessible par ascenseur/escalier. Dès l’entrée vous arriverez dans un hall spacieux équipé de placards et d'un WC invité.

Vous y trouverez un vaste salon de 50 m² avec terrasse offrant une vue sur la place et le canal. La pièce s’ouvre dans le fonds sur une cuisine séparée entièrement équipée.

La chambre principale de 15 m², pourvue de placards, dispose de sa propre salle de bain avec douche et lavabo. Les deux autres chambres de 11 m² se situent de l'autre côté du couloir et partagent une salle de bain commune avec baignoire, toilette, ainsi qu'un espace pour la machine à laver et le sèche-linge.

Au sous-sol, un espace de rangement est disponible. L'immeuble dispose également d’un local à vélos et d’un jardin commun.

Possibilité d'acquérir une place de parking.

Pour toute information complémentaire ou visite, veuillez contacter le propriétaire par email: sreynaert@hotmail.com ou par téléphone au: 0471 86 18 49.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 460.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2005
Bewoonbare oppervlakte
130 m2
Referentie
5S40Y-1VZV4L
EPC Waarde
159 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240220-0000670816-01-8
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€460.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com