Kaart

Rue Dries 167-3

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe Appartement Te Koop
109 m² wonen
2 slaapkamers

Maxime Real Estate is verheugd u een modern appartement met twee slaapkamers voor te stellen, gelegen tussen TOMBERG en POSEIDON. Met openbaar vervoer, supermarkten, restaurants en het prachtige Park Georges Henri op wandelafstand, biedt deze ligging een uitstekende combinatie van comfort en gemak.

Het appartement, gerenoveerd in 2017, bevindt zich op de tweede en tevens bovenste verdieping van een kleinschalige mede-eigendom. U betreedt een inkomhal met vestiaire die toegang biedt tot een apart toilet, gevolgd door een lichtovergoten woon- en eetkamer. Verder kunt u zich verheugen op een toekomstig terras, waarvan de aanleg voor rekening van de verkoper zal zijn. De volledig uitgeruste open keuken, inclusief vaatwasser, oven en kookplaat, beschikt over een gezellige ontbijthoek.

De badkamer is uitgerust met een ligbad en wastafel. Beide slaapkamers zijn ruim bemeten met elk een oppervlakte van ongeveer 16m2. De eerste slaapkamer heeft de luxe van een ensuite douchekamer en een uitgeruste wasplaats met droogkast en wasmachine. Extra bergruimte is te vinden in de kelder van het gebouw.

Het appartement heeft geen lift, maar geniet wel van gemeenschappelijke verwarming op gas. De kosten voor landmeting en opsplitsing van het gebouw zijn voor rekening van de koper. Momenteel is het appartement verhuurd sinds 15 februari 2022 met een huurcontract van drie jaar, wat resulteert in een maandelijkse huurprijs van 1379,61 euro. Er is ook een gemeenschappelijke ruimte voor het stallen van fietsen.

Neem contact op met Maxime Real Estate op 02.771.16.35 of via info@maxime-realestate.be voor meer informatie over dit prachtige appartement. De opgegeven oppervlaktes en informatie zijn louter indicatief en vormen geen juridische verbintenis.

* * *

Rue Dries 167-3 - 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe - Maxime Real Estate stelt u dit modern 2 slaapkamer appartement voor.

Gelegen tussen TOMBERG/POSEIDON en op wandelafstand van openbaar vervoer, supermarkten, restaurants en Park Georges Henri.

Dit in 2017 gerenoveerd appartement is gelegen op het 2e en laatste verdiep van een kleine mede-eigendom en is als volgt samengesteld:

Inkom met vestiaire, apart toilet,lichtvolle woon-eetkamer (+terras zal bijgebouwd worden ten laste van de verkoper voor de authentieke akte), volledig uitgeruste open keuken (vaatwas, oven, kookplaat, dampkap, ...) met ontbijthoek. Badkamer met ligbad en wastafel. 1e slaapkamer +/-16m² met ensuite douchekamer en uitgeruste wasplaats (droogkast, wasmachine) en 2e slaapkamer van +/-16m². Kelder op het gelijkvloers.

Bijkomende informatie: geen lift, gemeenschappelijke verwarming op gas, kosten voor landmeter en opsplitsing gebouw ten laste van koper, momenteel verhuurd met huurcontract 3 jaar sinds 15/2/2022 aan prijs 1379.61 EUR/maand, gemene plaats voor fietsen.

Wenst u meer informatie over dit appartement? Contacteer ons: 02.771.16.35 of info@maxime-realestate.be.

De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 435.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
109 m2
Referentie
JZFE-HODH8AY
Makelaar Code
5922148
EPC Waarde
253 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
534981
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€435.000 / Maxime Real Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com