Kaart

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe Appartement
113 m² wonen
3 slaapkamers
€465.000

Ontdek dit prachtige gelijkvloerse appartement op de Yorkshire Avenue in Woluwe-Saint-Lambert, gelegen in de rustige buurt van Marcel Thiry. Het appartement, gebouwd in 2010, met drie slaapkamers en twee badkamers, biedt een totale oppervlakte van 113 m². Je geniet er van een heerlijk westelijk georiënteerde terras en tuin.

Bij het betreden van het appartement word je verwelkomd in een ontvangsthall met vestiaire en toiletten. Verder beschikt het appartement over een royale leefruimte met een goed uitgeruste open keuken. De ingebouwde wasruimte draagt zorg voor extra gemak, terwijl de nachthall je naar de drie slaapkamers (14, 11 en 9m²) leidt. Daarnaast hebben we een badkamer en een doucheruimte voor een ontspannende ervaring.

Het appartement heeft een energieprestatiecertificaat D en een conform elektriciteitsattest, waarbij ook de extra beveiliging door een versterkte deur wordt gegarandeerd. Een ondergrondse parkeerplaats en een kelder zijn inbegrepen, met een extra kost van 25.000€ voor de parkeerplaats.

De maandelijkse servicekosten bedragen ongeveer 310€ en dekken de kosten voor gemeenschappelijke ruimtes evenals het privéverbruik van verwarming en warm water.

Dit is een directe verkoop, dus makelaars gelieve zich te onthouden.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

WOLUWE-SAINT-LAMBERT, Avenue du Yorkshire. Dans une rue calme du quartier Marcel Thiry, splendide APPARTEMENT rez-de-chaussée (3ch/2sdb/Parking) totalisant 113 m² et bénéficiant d'une TERRASSE et un JARDIN exposés OUEST. Construit en 2010, il se compose d'un hall d'entrée, vestiaire et toilettes, d'un bel espace de vie avec cuisine ouverte bien équipée, buanderie, hall de nuit, 3 chambres (14, 11 et 9m²), salle de bains et salle de douches. PEB D, attestation électrique conforme. Porte blindée. Emplacement de parking (en supplément à 25.000€) et cave en sous-sol.
La provision mensuelle pour charges, d'environ 310€ par mois, couvre les dépenses liées aux parties communes ainsi que la consommation privative de chauffage et d'eau chaude.
Vente directe, agences s´abstenir svp.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 465.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.974
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Bewoonbare oppervlakte
113 m2
Referentie
9A5CMAMVQN53
EPC Waarde
174 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
0000304348 01 07
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€465.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com