Kaart

8200 Sint-Michiels Appartement Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Geniet van comfortabel wonen in Parkhus, een hedendaagse luxeresidentie die de essentie van minimalistische elegantie omarmt.

Deze nieuwste luxeproject is gelegen op een uitstekende locatie, tussen de historische pracht van de binnenstad van Brugge, op slechts één kilometer van het station en met vlotte toegang tot belangrijke invalswegen zoals de E403, E40 en A10. Sint-Michiels, een charmante deelgemeente van Brugge, biedt een charmante en rustige omgeving, waar alle benodigde voorzieningen binnen handbereik liggen: van ambachtelijke bakkers tot traditionele slagers en hoogwaardige scholen.

Vanuit Parkhus geniet u van een uitzicht op het kasteel "Bloemenoord", dat momenteel dienstdoet als gemeentehuis van Sint-Michiels.
De modernistische Residentie Parkhus zal bestaan uit 1 kantoor (verkocht), 3 kwalitatieve appartementen en 5 parkeerplaatsen.

Elk appartement biedt prachtige, open en lichte leefruimtes die naadloos overgaan van binnen naar buiten wanneer u de grote aluminium raampartijen opent. Geniet van ruime terrassen op het westen en een sereen uitzicht. De indeling van de appartementen is zorgvuldig ontworpen om een soepele doorstroming te garanderen, met een luxe leefkeuken als middelpunt.

Bij Parkhus streeft Fortum Vastgoed naar meer dan alleen een woning; we bieden een woonervaring van luxe en comfort, waarbij elk detail met zorg is ontworpen om aan uw hoogste verwachtingen te voldoen. Bovendien zijn we voorbereid op de toekomst, met een e-peil van 20. Ontdek het comfort van vloerverwarming, warmtepompen en zonnepanelen, waardoor duurzaam wonen binnen handbereik ligt.

Contacteer Fortum Vastgoed voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via hello@fortum-vastgoed.be of 09 245 43 88.

Fortum Vastgoed is een Gentse ontwikkelaar, steeds op zoek naar ontwikkelingen met een verhaal.

Sinds 2004 is Fortum Vastgoed actief als projectontwikkelaar gespecialiseerd in kleinschalige luxeprojecten. Wij gaan op zoek naar nieuwe projecten met geschiedenis of een verhaal en vormen deze om tot kwalitatieve boutique residenties op goede locaties.

We zijn sterk in de omvorming van historische of verouderde gebouwen naar duurzame (luxe)appartementen. Onze projecten voldoen steeds aan de normen van de toekomst, zowel in materiaalkeuze als technieken.

Door onze jarenlange ervaring werken wij samen met vaste partners binnen de bouwsector om een consistente kwaliteit te kunnen garanderen.

Als u beschikt over een onroerend goed met ontwikkelingspotentieel kan u dit samen met Fortum Vastgoed transformeren tot een project met meerwaarde.

Aan de start van ieder dossier analyseren we de mogelijke pistes. Géén eigendom is dezelfde en vraagt dus telkens het nodige onderzoek. Een langetermijnvisie staat voor ons centraal. In alle vertrouwen en discretie geniet u van ons professionalisme en flexibiliteit.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
6IJRQA4ZABYG
Makelaar Code
Parkhus Brugge 2024
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com