immo Kaart

Parklaan 11, 9100 Sint-Niklaas

Appartement Te Koop in Sint-Niklaas
125 m² wonen
2 slaapkamers

Parklaan 11 - 9100 Sint-Niklaas - PRACHTIG, RUIM APPARTEMENT (125m²) MET ZONNIG TERRAS

Dit prachtig appartement ligt op de op één na hoogste verdieping op de Parklaan in Sint-Niklaas, de grandeur van de Grote Markt vlakbij. Het volledige complex huist in de vroegere cinemazaal van Sint-Niklaas, Select, de blok werd hier dan ook naar vernoemd.

De zeer grote leefruimte is een ware eyecatcher, de grote raampartijen geven uit op de parklaan alsook de Grote Markt, aansluitend hebben we de open keuken in natuurstenen materialen, de parketvloeren maken hier een mooi en warm geheel van deze ruimtes. Aansluitend aan de keuken hebben we een zonnig terras met de perfecte Zuid-West oriëntatie. Dit terras geeft uitkijk op een beschermde stadstuin, het groene kan hier dus nooit verdwijnen, het uitzicht blijft gegarandeerd.
Verderop hebben we twee slaapkamers waarvan 1 met een inpandige douchekamer en dressing. De andere slaapkamers heeft een aparte badkamer met dubbele lavabo en alle comfort. Deze grootste slaapkamer heeft ook ingebouwde kasten alsook zicht op het terras en de stadstuin.
In de inkomhal hebben we videofonie, alsook een apart gastentoilet. We nemen de lift naar -1 waar we een aparte autostaanplaats hebben t.w.v. 35 000 EUR.

Het appartement werd gebouwd in 2000 met hoogstaande materialen en is bovendien met een EPC-score van maar liefst 105 kWh/m² energiezuinig te noemen. De elektriciteit werd conform gekeurd, geldig tot 27/01/2048 én het appartement is volledig asbestvrij.
Verkoop onder laag beschrijf (3% registratierechten) mogelijk.

Deze topper wordt verkocht met het systeem Bieden-vanaf: 399.000 euro.

Bent u op zoek naar een ruim appartement, met hoogwaardige materialen op een unieke gunstige locatie op de Parklaan, op enkele voetstappen van de Grote Markt, shoppingstraat, grootwarenhuizen, restaurants, vlotte bereikbaarheid uit verschillende richtingen en er valt het hele jaar door heel wat te beleven. Kortom een buurt die bruist, wel iets voor U!
Mis deze unieke opportuniteit niet en contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijk bezoek via T. 052 55 55 55 of - info@immotwins.be - www.immotwins.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2000
Bewoonbare oppervlakte
125 m2
Referentie
J9WWSC0VZ-0U
Makelaar Code
16316
EPC Waarde
105 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20221215-0002756212-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
08 Jul 2023
€399.000 / Immo Twins
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com