Home Te Koop Appartement 9100 Sint-Niklaas
Stationsstraat 17-001



immo Kaart

Stationsstraat 17-001, 9100 Sint-Niklaas

Appartement Te Koop in Sint-Niklaas
179 m² wonen
1 slaapkamers

Stationsstraat 17-001 - 9100 Sint-Niklaas - Uniek gelijkvloers duplex appartement in Sint-Niklaas centrum
Droomt u van een unieke woning met charme en karakter? Dit prachtige gelijkvloers duplex appartement in het hart van Sint-Niklaas biedt u de kans om te wonen in een historisch pand, doordrenkt met Franse stijl en authentieke elementen. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 179m² en een grondige renovatie in 2013, is dit een buitengewone kans om te genieten van de perfecte mix van geschiedenis en moderne luxe.
Via de prachtige entree van Hof 17, kan u het appartement bereiken. Als eerste komen we in de statige leefruimte, met zicht op de binnenkoer. Verder is er nog een tweede leefgedeelte die de toegang geeft tot de slaapkamer en de beneden verdieping. Op het souterrain vinden we de ruime keuken terug, voorzien van alle comfort. Alsook een bureauruimte, bergruimte en de badkamer.
In 2013 onderging dit appartement een grondige renovatie om aan de hedendaagse normen van comfort en luxe te voldoen. De renovatie heeft ervoor gezorgd dat de authentieke elementen perfect zijn geïntegreerd met moderne voorzieningen. Het pand heeft hierdoor een duurzaam karakter met EPC-label B. Geniet van de combinatie van prachtige houten vloeren, originele plafonds met sierlijsten, en eigentijdse keuken- en badkamervoorzieningen.
Gelegen in de Stationsstraat, het hart van Sint-Niklaas, geniet u van alle voordelen van een bruisende stad met alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer liggen allemaal op loopafstand, waardoor dit appartement ideaal is voor wie op zoek is naar een centrale locatie zonder in te boeten aan privacy en rust.
Dit appartement is een zeldzame vondst. De combinatie van historische pracht, Franse stijl, en moderne gemakken maakt het een uniek juweel in Sint-Niklaas. Als u op zoek bent naar een woning die indruk maakt en karakter heeft, dan is dit de plek voor u.
Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en de schoonheid van dit historische appartement zelf te ervaren. Wij staan klaar om u te verwelkomen in uw toekomstige thuis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.189
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1850
Bewoonbare oppervlakte
179 m2
Referentie
NEO8MHH0MJ1I
Makelaar Code
837159
EPC Waarde
166 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230726-0002950125-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
13 Nov 2023
€349.000 / Quares
22 Sep 2023
€399.000 / Quares
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com