Home Te Koop Appartement 9100 Sint-Niklaas
Kokkelbeekstraat 42-2
Kaart

Kokkelbeekstraat 42-2

9100 Sint-Niklaas Appartement Te Koop
240 m² wonen
1465 m² perceel

Droomt u van een prachtig gelegen penthouse in het hart van Sint-Niklaas? Deze parel is ideaal gesitueerd vlakbij winkels, scholen en het openbaar vervoer. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, elk voorzien van een riante dressing. Daarnaast wordt er een staanplaats mee verkocht voor slechts 25.000 euro en kunt u genieten van twee zonnige, ruime terrassen.

Bij binnenkomst in de kelder treft u een aparte bergruimte aan van 9 vierkante meter. Op de begane grond wordt u verwelkomd door een gemeenschappelijke inkomhal met trappenhal en lift, alsmede de inpandige garageplaats die verplicht mee wordt verkocht.

De lift brengt u rechtstreeks naar de riante inkomhal op de eerste verdieping waar een vestiaire en toilet zich bevinden. Aangrenzend bevindt zich een gigantische L-vormige leef- en eetruimte van maar liefst 114 vierkante meter. Het vele glas zorgt hier voor een overvloed aan natuurlijk licht. Wandelend door de hal vindt u de volledig uitgeruste keuken met een inductie kookplaat, vaatwasmachine en ingebouwde oven. Aansluitend presenteren zich de twee slaapkamers, waarvan één tevens een dressing en een volledig afgewerkte en-suite badkamer heeft. Via de keuken en deze slaapkamer kunt u het eerste ruime zonneterras bereiken.

De traphal brengt u naar de tweede verdieping waar een fantastisch zuidwest georiënteerd dakterras van 100 vierkante meter zich bevindt. Hier kunt u genieten van het prachtige panoramische uitzicht op de kerktorens van Sint-Niklaas. De mogelijkheden zijn hier eindeloos! Zin in dit prachtige, instapklare appartement? Maak dan snel een afspraak!

* * *

Kokkelbeekstraat 42-2 - 9100 Sint-Niklaas - Prachtig gelegen penthouse nabij het centrum van Sint-Niklaas, nabij winkels, scholen en het openbaar vervoer. De 2 ruime slaapkamers, met bijhorende dressing, de staanplaats die mee verkocht wordt voor 25.000 euro en de 2 zonnige, ruime terrassen zijn slechts enkele van de sterke punten!

Indeling:
- Kelder: er is een kelder met een aparte bergruimte (9m²).
- GLV: een gemeenschappelijke inkomhal met trappenhal en lift. Hier is ook de inpandige garageplaats die verplicht mee wordt verkocht voor 25.000 euro.
- 1steV: via de lift komen we rechtstreeks binnen in de riante inkomhal (20m²) met vestiaire waar we het eerste toilet terugvinden. Naast de inkomhal komen we in de gigantische L-vormige leefruimte en eetruimte (114m²) terecht waar de vele raampartijen zorgen voor véél natuurlijk licht. Wanneer je verder wandelt, kom je via de hal (6m²) bij de volledig uitgeruste keuken (15m²) voorzien van een inductie kookplaat, vaatwasmachine en ingebouwde oven. Aansluitend heb je de 2 slaapkamers (19-15m²) waarvan één slaapkamer een bijhorende dressing (9m²) en een volledig afgewerkte en-suite badkamer (10m²) heeft. Het eerste ruime zonneterras (25m²) is bereikbaar via de keuken alsook via de grootste slaapkamer.
- 2deV: via de traphal en polyvalente ruimte (15m²) vinden we hier het fantastische zuidwest geörienteerde dakterras terug van maar liefst 100m². Hier kijk je rechtstreeks uit op alle kerktorens van Sint-Niklaas en is het héél de dag door genieten van de zon. De mogelijkheden zijn hier eindeloos!

Interesse in dit prachtige, instapklare appartement? Maak dan snel uw afspraak!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.222
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1967
Grond oppervlakte
1465 m2
Bewoonbare oppervlakte
240 m2
Referentie
VXY7RTYB8107
EPC Waarde
166 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230918-0002991783-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€375.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com